Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

gunaydinnnnnnnnnn meleklerrrr nasilsiniz hepiniz iyisinidir insallah.. bende sizler gibi adet gunumu bekliyorum beklemek zor internette arastirmadigim yer kalmadi. pek bir sonuc alamadim.. adetine 2-3 gun kala bile hamile kalanlar varmis.. cok merak ediyorum ya aklima getirmemeye calisiyorum esime ve evdekilere belli etmek istemiyorum heyecanimi ama icim icime sigmiyor hayirlisi bakalim.. her ciktigimda bir test alsammi aceba diyorum ama biliyorum daha erken test icin 7 gunum kaldi adet gunume hayirlisi bakalim .. cielcim seni cok iyi anliyorum canim benimde ilk hamileligimde bulantilarim ve afedersin kusmam cok olmustu neredeyse 4 ay boyunca kustum sen yine iyisin hap falan aliyorsun o biraz hafifletir bizim burada onuda vermiyorlar.. bogazim yara olmustu artik istifra etmekten.. ama sonra cok rahatliyorsun emin ol.. ondan sonra doymak bilmiyor insanin yedikce yiyesi geliyor.... 🙂

sanada günaydıın canım🙂 bende seni iyi anlıyorum benimde 6 gün var valla ben yarın sabah yapıcam testi çıksın çıkmasın🙂 özledim be test yapmayı uzun zaman oldu eczacıda meraketmiştir beni kesin ne oldu bu kıza diye

ay defne beni guldurdun allahta seni guldursun emi kiz... bi alemsin varya.. hehehehe ( kiz bendemi alsam bi test aceba dayanamiyorum ya )

ay defne beni guldurdun allahta seni guldursun emi kiz... bi alemsin varya.. hehehehe ( kiz bendemi alsam bi test aceba dayanamiyorum ya )
valla arkadaşım ben teste karşı değilim çalışmaya karşıyım sabah kalkması zor oluyo
şaka bi yana istiyosan vede ondanda önemlisi negatifi görmek çok yıkmıcaksa yaptırıp yaptırmaman çokta önemli değil sonuçta mecburen regli beklicez.ya aslında böyle atıp tuttuğuma bakma bi hevesliyim bi hevesliyim sorma gitsin tınlamam desemde ağlama krizine girerim kesin 10 dk. ama alaylı oldum artık çabuk geçiyo

kızlar çarşamba dr randevusu aldım.bakalım neler dicek çok merak ediyorum 😕

Canımcım bencede doktora gitmen en mantıklısı olacak inşallahhh iyi şeyler söyler içini ferah tut merakla bekliyoruz ve dualarımız seninle hadi bakalım hayırlısı 🙂

canım adetinede az kalmış ama belirtilere çok fazla takılmamak lazım çünkü adet ve gebelik belirtileri birbirne çok benzediği için yanılma ve hayal kırıklığı çok oluyor. bu arada bende bu gece rüyamda eşimden ayrıldığımı görüyordumm 😕 ve zaman zaman sürekli eşimden ayrıldığımı görüyorum neyin nesi bu rüyalar hiç anlam veremiyorum gerçekten 😕😕

valla iyi fikir hee
ama gerçekten de öle yeni istiyoruz deyince 6 ay yada bir sene sonra gel diyorlar bana da öle demişlerdi şimdi haziranı bekliyorum maalesef
hayırlısı olsun inşallahhh canım yaa

canım yaa inşallah biran önce Türk vadandaşı olup doktoruna devam edersin canım 🙂

ayy canımcım yaa hayırlısı olur inşallahhh Allah bir daha ki aya nasip eder umarım ne kadar kalcak ki eşin memlekette 🙂

Guzel dilegin icicn sagol canim..Normalde pazartesi adet gunum ben onceki persembe yapmistim testi ve cok silik cikti...zaman gectikce koyulasti rengi .bugun ise bayagi koyu bir renk ve bugun adet olmam gerekiyordu olmadim.bikac gun daha beklicem sonrada dr. insallah....canim ben de testin hemen cikacagina inanmiyorudm ama bir yerde okumustum erken dollenme olabilir diye..aslinda kafam da karisik gercekten neden hemen cikti diyorum bazen insallahh hamileyimdir🙁( KIZLAR inanirmisiniz cok guzel bir duygu bu kadari bile rabbim insallah hepimize,hepimizin evine yasatsin biran once ..............[/QUOTE]

ayy canım yaa çok sevindim senin adına ama kafana neden karışık ki bence bu günlerinin tadını çıkarmaya bak sen
Rabbim inşalahh darısı burdaki arkadaşlarıma bana ve tüm isteyenlerin başına eminimki çok güzel tarifi imkansız bir duygudur 🙂

ayy cnm bi yere gitmiyorum burdayım kapatırmıyoruz interneti bian çok üzülmüştüm aranızdan ayrılıcam diye🙂🙂🙂

anaaaaaaaaaaaaa çok sevindim yasminncimm yaa biran çok üzülmüştüm valla ohhh yaşasınnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmm valla benide heyecan aldı bak şimdi
inşallah rabbim o beklediğin günlerin şerefine teste iki çizgi görmeyi nasip eder dualarım seninle hayatım

canımmmmmm benim.hemd olsun yiym ben.sen nasılsın.bende dun yaptım test bakmadan hemen atdım korktm
canım adetine kaç gun var.

neeee
kıss insan atar mı yaa bir baksaydın barimmm

ooooooooooooo asi melek gelmiş 🙂

ben geldimm evet okudum ama iş yoğunluğumdan aca yazabildimm kuzummm

günaydın hamişimmmmm
ben sana yaaa geçicek bu günlerde bitanemmm yaa aslında beyaz leblebiyi denesene canım beyaz leblebinin hamilelerin miğde bulantılarını geçirmesi için kullandıklarını biliyorum ben sende dene bakalım inşallah işe yarar canım
bu arada özledim

koyusiyahh essennnnnnnnnn gül güzeli nerelerdesiniz aloooooooooo özlendiniz yahu

günaydın bu arada melişlerimm benden hala tık yok dün sabah test yapmıştım biliyosunuz negatif çıktı dün ki ruh halimin yerini bugün başka bir ruh halim aldı sanırım bende alışıyorum bu negatifleri görmeye
ayy napiim ama yaa Allah nasip kısmet etmedikten sonra üzülsem neye yarar dimi ama

ben bu ay klomen kullanmıştım felaket derecede ilk 1 hafta kasık ağrım oldu ayrıca ilişki sırasında da ağrım dayanılmayacak kadar çok oluyodu ama şimdi geçti...böyle işte... belirtilerle ilgili bişey demicem,düşünmüyorum bişey var mı diye,hayırlısı bakalım ..