Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!
Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun.Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun.ben geldim ...........
amin canım amin hoş geldin iyi ki geldin tatlım 😀 ne güzel dualar etmişsin ya birden mutlu oldum sabaha çok düşük bir duygu durumuyla başlamıştım iyi ki girmişim foruma😀
amin canım amin hoş geldin iyi ki geldin tatlım 😀 ne güzel dualar etmişsin ya birden mutlu oldum sabaha çok düşük bir duygu durumuyla başlamıştım iyi ki girmişim foruma😀
ay tatlım ya inşallah reglin gelmez sende bize omüjdeli haberi verirsin.demek bugün günün 28 günde bir oluyosan bugünü atlattıkmı bitti bu iş🙂 inşallah fıstık hayırlı ise nasipetsin.
allah seni ne yapmasın laviş ya öldüm gülmekten🙂 nerden geldi aklına kız bu söz. gevşer gönül yayları hee🙂🙂 sen herşeyin en güzeline layıksın güzel kalpli arkadaşım🙂
defneciğim allah razı olsun,inşallah canım inşallah.ben hepimiz için istiyorum bu müjdeyi,inşallah rabbim hepimize hayırlısıyla nasip edecek,beklemedeyiz bakalım.
gerçekten iyi geliyor buraya gelmek yazamasam bile okumaya çalışıyorum🙂 başka insanlarla konuşmak hoşuma gitmiyor yargılayıcı konuşmaları canımı sıkıyor, hele bir de korunmasaydınız diye başladılar mı gıcık oluyorum😕 birisi kaldırıp diyebiliyor ki bizim ki çok yaramaz görürsün ilerde şimdi ne kadar mutlu ve rahat olduğunu falan filan bilse ki rabbimin hiç karşılıksız verdiği hiç aratmadan kucağına verdiği o nimet başkaları için ne kıymetli yapacağı her yaramazlığa razı olabilecek durumda kaç kişi var bir bilse hiç konuşmayacak ama ne yaparsın insanoğlu işte hiç birşeyden mutlu olmaz
gerçekten iyi geliyor buraya gelmek yazamasam bile okumaya çalışıyorum🙂 başka insanlarla konuşmak hoşuma gitmiyor yargılayıcı konuşmaları canımı sıkıyor, hele bir de korunmasaydınız diye başladılar mı gıcık oluyorum😕 birisi kaldırıp diyebiliyor ki bizim ki çok yaramaz görürsün ilerde şimdi ne kadar mutlu ve rahat olduğunu falan filan bilse ki rabbimin hiç karşılıksız verdiği hiç aratmadan kucağına verdiği o nimet başkaları için ne kıymetli yapacağı her yaramazlığa razı olabilecek durumda kaç kişi var bir bilse hiç konuşmayacak ama ne yaparsın insanoğlu işte hiç birşeyden mutlu olmaz
aynen cnm yaa bazıları hiç fakında değiller kolay yolla elde edildiğini sanıyolar bazı şeylerin ama hiçte öyle değil şükredeceği yerde laf üstüne laf sölerler ama kulaklarını kapatacaksın bölelerine karşı sen ne derse desinler ben eşime bakarım başkası beni ilgilendirmez çünkü bi hayat varsa o ikimize ait ortak diye düşünüyorum ne karar versem ne düşünsem eşimin kararları ve düşünceleri benim için tek önemli olandır
canım bende önceden böyle çok umutsuzluklara kapılıyordum benimle beraber evlenenler hatta benden sonra evlenenlerin bile şimdi bebekleri kucaklarında yada hamileler. Ama senin de dediğin gibi Allah nasip etmediği sürece ne yaparsak yapalım olmaz. Tek yapabildiğimiz dua etmek ve Allah'tan istemek ki biz de bunu hergün yapıyoruz zaten. Belki Allah bizi sınıyordur canım. Bakalım ne yapacaklar farklı şeylere yöneleceklermi yada bana isyan edeceklermi diye izliyordur bizi. Ki ne zaman tamam artık olmayacak deyip vazgeçtiğimiz anda olmadımı birçok arkadaşımızın bebeği. Bizde güvenelim Allah'a o büyüktür. Herşeyin en hayırlısını ve en hayırlı zamanını bizden çok iyi biliyor. Bekleyelim ve çok dua edelim
mesela benim iki kuzenim var biri benden önce evlendi biri benden bikac ay sonra ikisininde aynı zamanda cocukları odu sevindim onlara ama için içinde üzülüyo insan ama Allahıma dedim ne güzel evlatları oldu Allahım banada ve tüm isteyenlere de nasip et dedim üzüldüm biraz ama onları kıskanmadım dedim ne güzel evlatlarınız oldu Allah bağışlasın kuzenlerim iyidirler şimdi yani demediler hiçbir zaman neden senin olmuyo dr a git filan diye hep derler hayırlısı olsun cnm der gecerler ama konu komşu hiç alakam olmadığı halde konuşurlar benimle yok niye olmuyo neden istemiyosunuz size ne kardeşim yapmıyorum varmı ötesi
aynen cnm yaa bazıları hiç fakında değiller kolay yolla elde edildiğini sanıyolar bazı şeylerin ama hiçte öyle değil şükredeceği yerde laf üstüne laf sölerler ama kulaklarını kapatacaksın bölelerine karşı sen ne derse desinler ben eşime bakarım başkası beni ilgilendirmez çünkü bi hayat varsa o ikimize ait ortak diye düşünüyorum ne karar versem ne düşünsem eşimin kararları ve düşünceleri benim için tek önemli olandır
haklısın neyse ki bu konu da çok şanslıyım😀 eşim bana verilmiş en büyük hediye onu çok seviyorum her konuda en büyük destekçim anlayışlığına her zaman çok çok şükrediyorum