bazen kan testleri yanıltıcı oluyor yalancı gebelik, mol gebelik gibi durumlarda da yükseliyor hcg onun için ultrason daha güvenilir,
hamişlerimiz artıyor yavaş yavaş inşallah sen de onlardan olursun...amin
canim inşAllah hamilesındir.içimden bir ses hamile oldunu söyluyor.canim iltihab olursa neden göğüslerin hassalaşarki.ümitlendırmek ıstemem ama güzel düşünelimki güzel olsun.
allah razı olsun kardeşim,inşallah rabbim hayırlı ise bana,sana ve burda bebek isteyen hepimize nasip eder inşallah.bu topikdeki herkes hamile olarak sıralanır inşallah.
amin canım inşallah rabbim tüm isteyenlere kısmet etsin🙂
alıcam tatlım reglimi bekliyorum🙂
selam tatlım hiçbir fikrim yok ancak dilerimki bebeğin gelmiştir ve busefer seni bırakmaz🙂
dur canım ya daha regl oldun bile diyemezsin 2-3 damla bişey gelmiş biliyosunki yerleşme kanaması diye bişey var neden olmasın.kan testi yap lütfen en kısa sürede.
canım benim yaa belirtilerin o kadar çok sen hamilesin diyoki inşallah öyledirde çooooooooooook seviniriz🙂 şu günler bir geçsede regl günü gelse ve olmasan...olmasak...🙂
güzelim ya aslında senin bu durumda günün geçmiş oluyo ayyy hadi bakalım hayırlısı güzel haberler ver inşallah🙂
bende öyleyim tatlım ya ne sabah uyanmak istiyorum nede akşam oturmak saat 9:30da uykum geliyo 10:30 a kadar zor dayanıyorum akıntı desen çeşme mübarek öyle böyle değil yani🙂 ama bunlar birçok sebepten olabilir tabi inşallah bizimkiler hamileliktendir🙂
çoooook merak ediorum ama birde beyaz beyaz akıntım oluo sürkli tuvalete bakiorum adet mi oldum die korka korka gidiorum sonra kan görmeyince gülerek çıkıorum
allah razı olsun kardeşim,inşallah rabbim hayırlı ise bana,sana ve burda bebek isteyen hepimize nasip eder inşallah.bu topikdeki herkes hamile olarak sıralanır inşallah.
ayy ilahi asiciğim benim hiç olmaz yazmışsın ya ne güldüm Allah da seni güldürsün🙂 işin açığı ben psikolojikmiş gibi düşünüyorum ama bilmiyorum bi yanım evet var bişiyler diyor öbür yanım hayır psikolojik diyor bugüne kadar böyle durumlarda öbür yanım haklı çıktı hep artık kısmet diyorum bekleyelim biraz daha 🙂
kısmet tabii canım zaten en çok da var gibi hissedip sonra psikolojik olduğunu öğrendiğinde yıkılıyor insan sen en iyisi bir kaç gün daha bekle bakalım ne olacak
cnm bnm sağlık ocağına gitim pazartesi günü daha idrarda çıkmaz dedi şimdi yani yeni yaptırsam çıkacakmış varmı yokmu bende işte yarını bekliyom kan verecem yarın herşeyin hayırlısı yani onlar 25ten 25e hesaplıyo
yok canım ya adet olmadım hala pazar günü doktora gidince ultrasonla bakıcak belli olcak o zaman dua edin lürfen zor duruyorum eczaneden test alıp yapmamamk için geçen paza kese falan yoktu ortada varsa bu pazar için çıkar dedi doktor şimdi varsada test yapsam belli olur muki?
canım doktor dediyse olur tabii sen sabret pazar gününe kadar hem ne kaldıki şurda pazar gününe değil mi dualarım seninle canım Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nassip etsin inşallah sıkma canını stres yapma inşallah herşey güzel olur
ablişkom telefonda konuştuk ya onun için sorun bitti sanırım
günaydın canlarım nasılsınız bakalımmmm bugün ayın 5 hesaplamalarıma göre nisan 6 sı ile 10 arası adet bekliyorum biliyorsunuz yarın da ayın 6 sı ama bende tık yok sanırım bu ayda boş geçti amann yaaa üff