Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canim inşAllah hamilesındir.içimden bir ses hamile oldunu söyluyor.canim iltihab olursa neden göğüslerin hassalaşarki.ümitlendırmek ıstemem ama güzel düşünelimki güzel olsun.

allah razı olsun kardeşim,inşallah rabbim hayırlı ise bana,sana ve burda bebek isteyen hepimize nasip eder inşallah.bu topikdeki herkes hamile olarak sıralanır inşallah.

Allah razı olsun kardeşim.inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay hayırlısıyla.rabbim inşallah hayırlısıyla izin verir bu müjdeyi hepimizin vermesine.

çoooook merak ediorum ama birde beyaz beyaz akıntım oluo sürkli tuvalete bakiorum adet mi oldum die korka korka gidiorum sonra kan görmeyince gülerek çıkıorum

Allah korusun cnm kan filan deme yaaa inşş hamişsindir gönlünü rahat tut cnmm

amin amin amin allahım hepimizi sevindirsin inşallah... ben hamiş sem ayağımı sürterim peşim gelir🙂

peşinden koşa koşa gelirim valla sen sürt yeter

allah razı olsun kardeşim,inşallah rabbim hayırlı ise bana,sana ve burda bebek isteyen hepimize nasip eder inşallah.bu topikdeki herkes hamile olarak sıralanır inşallah.

inşşş cnmcım
hayırlısıyla Allah herkese versin inşşş

neeeeeeee gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim niye haberim yok ya haber ver banada

zaten hamiş değilmiş haberini aldık
yanılma olmuş o kadar hayırlısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin
sen nasılsın gelmiyon hiç bebek nasıl ne kadar oldu arada yaz bebişimizin büyüdğünü bizde takip edelim ama sadece senin mi o :hıh:

bu arada valla benim sınavım az kaldı sürekli soru cözmekteyim sizler nasılsınız dua edin bana kızlar yaaa vereyim şu dersleri de mezun olayım artık🙂

ama öle napiiimmm
kısmet tabii canım zaten en çok da var gibi hissedip sonra psikolojik olduğunu öğrendiğinde yıkılıyor insan sen en iyisi bir kaç gün daha bekle bakalım ne olacak
inşallah yavrucuğun annesine sıkıca tutunmuştur kuzum

canımmm neyaptın kan verdin mi sonuçları nezaman alacaksın çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirsinnnn
dualarım seninle canımcım 🙂

canım doktor dediyse olur tabii sen sabret pazar gününe kadar hem ne kaldıki şurda pazar gününe değil mi dualarım seninle canım Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nassip etsin inşallah sıkma canını stres yapma inşallah herşey güzel olur

amin amin amin allahım hepimizi sevindirsin inşallah... ben hamiş sem ayağımı sürterim peşim gelir🙂

ooo sürt tabii yaa hepimiz dizelenelim ardınsıra

selametcimm yaaa aminnnnnnnn aminnnnnnn inşallahhhh

neeeeeeee gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim niye haberim yok ya haber ver banada

ablişkom telefonda konuştuk ya onun için sorun bitti sanırım

günaydın canlarım nasılsınız bakalımmmm bugün ayın 5 hesaplamalarıma göre nisan 6 sı ile 10 arası adet bekliyorum biliyorsunuz yarın da ayın 6 sı ama bende tık yok sanırım bu ayda boş geçti amann yaaa üff

bu arada valla benim sınavım az kaldı sürekli soru cözmekteyim sizler nasılsınız dua edin bana kızlar yaaa vereyim şu dersleri de mezun olayım artık🙂

kuzum yaa Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallahhh dualarım seninle canım benim Rabbim zihin açıklığı versin

bu arada TATLI BELANIN canı geçen gün erik istemiş
abicimm araya araya zor bulmuş ve 10 tanesini 10 tl ye almış
ne güldüm yaaa