canım adetinin kaçıncı günüydü belki bebiş yüzünden uykun geliyordur ilaç falan alma. hoş galiba senle meslektaş olucaz yakında sen benden iyi bilirisin(hemşireydin değil mi) İNŞALLAH BEBİŞ YÜZÜNDENDİR😀
inşallah hepinizin beliritleri hamilelik belirtisidir ya 😀 benim daha adetim bile bitmediği için belirti falan da yok yanlız ben doktorumla konuştum git bir kan testi ver olmazsa görüşelim diyo çünkü hiç olmadığı kadar yoğun bir kanamam var düşük yapmış olabilrsin diyor kısmet buranın hastanesi pek iyi olmadığından gitmek istemiyorum hayırlısı bakalım belki kendiliğinden biter
canım adetinin kaçıncı günüydü belki bebiş yüzünden uykun geliyordur ilaç falan alma. hoş galiba senle meslektaş olucaz yakında sen benden iyi bilirisin(hemşireydin değil mi) İNŞALLAH BEBİŞ YÜZÜNDENDİR😀
evet canim hemşireyim ama ben staj görmedim doktor olmaga hazırlanıyodum evlendim kismet olmadi.inşeAllah canim diplomanını al çalış benim gibi yapma.adetimin 15 gunudu.
kısmetse cumartesi gidicem artık aslında biraz düşük yaptın demelerinden korkuyorum çünkü çok hareketli bir hayatım var stajlarada evlere gidiyoruz dikkat edemedim hiç bu sefer daha yıpratıcı olacak insanın bilmesi bir işe yaramıyor aslında Allah hayırlısını versin
kısmetse cumartesi gidicem artık aslında biraz düşük yaptın demelerinden korkuyorum çünkü çok hareketli bir hayatım var stajlarada evlere gidiyoruz dikkat edemedim hiç bu sefer daha yıpratıcı olacak insanın bilmesi bir işe yaramıyor aslında Allah hayırlısını versin