Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

allah razı olsun kardeşim benim,benide umutlandırdın biraz.hep diyorlar ya psikolojik olabilir,işte insan umutlanamıyor o nedenle.işte tek umutlandıran göğsümdeki şiş damarlar hiç böyle olmamıştı,damarlarımı görmemiştim,sonra dedimki osızılar acaba bu damarların genişlemesindenmi oluyordu acaba dedim.benimde idrarım koyulaştı.bakalım nasip.
rabbim ne güzel sana nasip etmiş,bu duyguyu tatmışsın,inşallah tamamına erer ve bebeğinin kokusunu duyar ve sağlıcakla kucağına alırsın güzel kardeşim.allah her daim yar ve yardımcın olsun inşallah.

merhaba meleklerim 🙂 5 gündür giremedim arada bir girdim birşeyler yazayım dedim ama okadar yoğundum ki sayfayı açtım birşey yapamadım kapadım tekrar ... özlemişim sizi yaa.. bu arada geçen ay ayın 3.ünde adet oldum bu ay da olur muyum diye bekledim ama yok 🙂 henüz olmadı ama göğüslerim geçen c.tesi gününden bu yana çok fena halde şiş ve ağrıyorlar ben normalde adet olacağım zamanlarda müthiş bir tatlı krizine girerim ama bu aralar hiiiç istemiyorum kasıklarımda sancı var gelecek gibi ama bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım 🙂 ama mutluyum yine de yaa Allah sağlık sıhhat versin yeter diyorum tabi bir de hayırlısıyla bir melek versin hepimize 🙂

ayyy cnmm h.geldin bende merak ediyorum artık böyle ara verenleri gözlerim arıyo
evet cnmm önce Allah sağlık sıhhat versin demi bebek zaten gelir hayırlısıyla adet olmadın demek 3 ünde mi olacaktın nisanın yani eğer öyleyse 1 gün gecmiş

inşallah canım inşallah.bu ay bebişin gelmiştir.rabbim sana inşallah hayırlı bir evladı nasip etmiştir.

canım geçen ay 3 ünde olmuştum ama bende adet belirtileri böyle 10 gün önceden falan ortaya çıkardı bende çıkmayınca sana 6-7-8 nisan yaz olmazsa demiştim işte geçen hafta sonu göğüslerim birdenbire ağrımaya başladı falan bende adet olacağım herhalde dedim ama dün gelmedi bugünde yok bakalım bekliyorum belki Allahım bir mucize vermiştir diyeceğim ama korkuyorum bunu bile düşünmeye ama ilk defa tatlı istemiyorum adet öncesi çok şaşırdım buna ama hamile olabilirim diyeceğim öyle baş dönmesi,mide bulantısı gibi belirtiler yok hııı sadece şu var son 2 gecedir 3 kez falan sıkışık halde uyanı wc ye gidiyorum ve normalde alarmım çalmadan yarım saat önce falan uyanan ben uyanmak istemiyorum bugün alarmla uyandım ve rüya görüyordum yarım kaldı 🙂bir de kasık sancılarım var bilmiyorum bunları belirti olarak almalı mıyım almamalı mıyım 🙁 kendimi umutlandırmak istemiyorum hayırlısı ne ise o olsun ne diyelim Allah büyük "ol der oldurur" dilerim hepimize nasip eder bir gün 🙂

ya inşallah herkes hamile kalır bu ay nisan geldi havalar düzeldi ya benim moraller pek bir düzeldi kelebek gibiyim😀 bu aylar bana iyi geliyor ilkbahar çocuğu olduğum için herhalde😀

canim inşAllah hamilesındir.içimden bir ses hamile oldunu söyluyor.canim iltihab olursa neden göğüslerin hassalaşarki.ümitlendırmek ıstemem ama güzel düşünelimki güzel olsun.

amin canım inşallah rabbim tüm isteyenlere kısmet etsin🙂

defnecimm sende alabilirsin kuzum kargo gitti gidiyorda ben kargo ücreti ödemedim keşke bende yazsaymışım Cielcim yaa yaptıktan sonra geldi yazmak aklıma neyse test daha var bitmedi bir daha ki ay yazarım artık :
alıcam tatlım reglimi bekliyorum🙂

selam tatlım hiçbir fikrim yok ancak dilerimki bebeğin gelmiştir ve busefer seni bırakmaz🙂

kızlar ben galiba adet oluyorum... acayip karnım ağrıyo ve o lekeden sonra çok az da olsa yine geldi ama şimdi bişey yok 🙁 çokkk üzüldümm... önümüzdeki aya kaldı 🙁
dur canım ya daha regl oldun bile diyemezsin 2-3 damla bişey gelmiş biliyosunki yerleşme kanaması diye bişey var neden olmasın.kan testi yap lütfen en kısa sürede.

canım benim yaa belirtilerin o kadar çok sen hamilesin diyoki inşallah öyledirde çooooooooooook seviniriz🙂 şu günler bir geçsede regl günü gelse ve olmasan...olmasak...🙂

güzelim ya aslında senin bu durumda günün geçmiş oluyo ayyy hadi bakalım hayırlısı güzel haberler ver inşallah🙂

bende öyleyim tatlım ya ne sabah uyanmak istiyorum nede akşam oturmak saat 9:30da uykum geliyo 10:30 a kadar zor dayanıyorum akıntı desen çeşme mübarek öyle böyle değil yani🙂 ama bunlar birçok sebepten olabilir tabi inşallah bizimkiler hamileliktendir🙂

cnmm psikolojik olarak da olabilir de biz yinede adeti bekleyelim daha var hem yinede umudun kırılmasın tabi umtu güzel şey
inşş sandığın belirtiler hamişlik belirtisidir cnmm