evet canım var sürekli esneyerek geziyorum,uykulu gibi sersem gibiyim,ilk akşamdan uzanmaya başlıyorum.ama işte hep diyorlar ya psikolojik olabilir diye yoksa bulantılarım da hafif hafif var.şuandada var canım hiçbirşey yemek istemiyor en sevdiğim şeyleri getirseler yok diyorum. bende enfeksiyondan şüphelendim u nedenle çünkü vücut ısım çok yükseldi bu aralar bugün özellikle daha da arttı geçen ay adet günümde ateşim 36 dereceydi çünkü.adetim herhalde 7 nisan ama halen ateşim 37.2 şuan.akıntımda var az da olsa.acaba iltihapmı var dedim bende.
tek şüphem göğüsümdeki şiş damarlar ,göğsüm silikonlu gibiler ama sert değiller kahverengi bölge dolgun etrafındaki damar yeşil mavi karışımı şiş olarak gözüküyor,tek fark şuan adet öncesi farkı.ve göğüsüme giren sızılar var,öyle bir sızı giriyorki şiş sokuyorlar sanki,ağrı değil bu sızı,sızlama şeklinde.elimle tutuyorum göğsümü sızı geldiği zaman.adet önsei göğsüm şişerdi ama sertleşirdi dolgunlaşırdı.şimdi ise yumuşak ve şiş sert değil.bakalım lavişim hayırlısı.
hakkımızda hayırlı ise inşallah rabbim hepimize bebişlerimizi nasip edecek inşallah.