Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

MERHABALAR BEN YENİYİM

BEN diğer 2 sitede yazışıyordum burayı buldum şimdi,ben pkoluyum adet düzenim yok 2-3 ayda bir gelir
odafarlutalla,2 sene tedavi gördüm aşılama dahil hiçbiri olmadı,tüp bebek denemem gerekiyordu en son haziranayında adet gördüm ve tedaviyi bıraktım,sonrasında adet görmedim,eylül ayında dr gittim,tahlillerim yapıldı,bir farlutal daha aldım,fakat ramazan diye kullanmadım adetim bayrama denk gelmesin diye,ekim ayında kullandım fakat yine adet göremedim çok üzüldüm yeni bir sorunla karşı karşıya kaldım diye,15 gün sonra yine gittim dr,adet göremiyorum diye,ultrasona soktu önce ve sürpriz 2 aylık hamilesin dedi,inanamadım,ben sadece adet görünce yumurta olur gelişir zannediyordum ama ben adet görmeden hamile kaldım şimdi 3 yaşında oğlum var 2. çocuk için uğraşıyorum şimdide 2 yıldır tedavi görüyordum 2 ay önce bıraktım,hamile kalmayı çok istiyorum

hoş geldin ne güzel belki yine öyle bir sürpriz olur😀
tatlım hemen hemen bütün kadınlar yumurta oluşumuyla adeti birlikte olduğunu düşünür ama aslında rahmi alınan insanların overleri alınmadıysa onlarda bile yumurta oluşumu devam eder neyse bunlar çok bilinmesede olur zaten ama nice düzenli adet gören kadında hiç yumurta oluşumu gerçekleşmeyebilir mesela ben çok düzenli adet görüyorum ama prolaktin yüksek olduğu için yumurta büyümüyor kısmet işte

inşallah en kısa zaman da alırsın kucağına bebişini sürpriz bebişine sürpriz kardeş gelir belki belli mi olur😀

ayrıca tüm arkadaşlara iyi dilekleri ve destekleri için teşekkür ederim.. Sağ olun kızlar iyi ki varsınız..

cnmmmm sende iyiki varsın bitanemmmm

ay kızlar bende aksam ruyamda ayva gordum böle kocaman herkese kesıp verıodum.ruya tabırınde kadın için güzel çoçuk demekmiş 🙂

ayyy cnm rüyan hayr olsun inşşş cnm ayvanın yorumu cok güzel yani hastalık varsa sağlığa başarıya doğuma kazanca işaretmiş hayr olsun inşş belkide senin içinde doğum tabiri gercek olur inşş Allahın izniyle

cnm adetten önce akıntı fazlalaşır zaten bide yumurtlama zamanı yoğun olur ama akntı sanırım sümüksü yapıda oluyor yumurtlama yakınsa eğer yania det belirtiside olabilir

ayy cnmmmm bende progestan dan nefret ettim yaaa içince o ilacı ilk 1 saat sonra baş dönmesi filan oluyo yürümekte zorluk cekiyordum ben acayip baş dönmesi yapıyo hatta porspektüründede araba filan kullanmayın diyor eğer tahlil yapacaksa adetin 2. veya 3. günü cağırıyorlar sana sölemedimi dr un ayrıca yeni adeti ekleyim lisetey hadi hayırlı haberlerle gel emi kuzum

mrb cnm aramıza hg cok sevindim seni gördüğüme önceki yazdığın yerdede okumuştum yazdıklarını valla şaşırdım kaldım ben o zaman daha da umudum arttı zaten umutluydum her ay şimdi senin yazdıkların bana dahada gaz verdi inşşş Allahım hayırlı zamanda versin bebişlerimizi

canım ya benim adet tarihimi 2-3-4 mayıs olarak değiştirir misin bu ayda gördük kırmızı kartı😀

cnmm hayırlısı olsun kuzum yaaa hemen ekliyorum yeni adet tarihini

kıslar biliyosunuzki 4 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 5. hamişimiz kim olacak ????

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş

1)TATLI_BELA................ 6 haftalık oldu meleğimiz

2) yasmin nil......................

3) bur_ay...................
4)Ciel...............................
cnm arkadaşım tebrikler

ADET BEKLEYENLERİMİZ

koyusiyah......................6-7-8-9 nisan

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan

fatma2...................................9 nisan

selamet................................10 nisan

gul-guzeli............................ 13 nisan

essenn..................................14 nisan

LaViNYaM.............................15 nisan

shekerr hale.........................20 nisan

dilekdenizi...............................20 nisan

Ceylangözlü............................22 nisan

pelinifl.....................................23 nisan

melek24..................................25 nisan

ece naz..............................27-28 nisan

kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

selam kızlar bende yeni katıldım bnmde enson adet dönemim25 şubat ve hala bende tık yok normal adet düzenim 24 günde bir 1 hafta önce test yaptım çıkmadı içinizden böyle olan varmı

cnmmmm h.geldin aramıza iyiki geldin senide ekleyim liseteye beraber takip ederiz adetini cnmm valla herkeste değişiklik gösteriyo bu adet dönemleridir hamişlik belirtileridir gerci yarın kızalr gelir sana yardımcı olan cıkar cnmm sen uğra arada bir

canım inşallah bebeğin senin için hayırlıdır ve sağlıklı bir şekilde doğup kucağına almak nasip olur.üzülme demek sana belki zor gelir ama dua edip bekleyeceğiz canım.inşallah hayırlı haberlerini alırız.

canım sakin ol üzülme...bende aslında öleydim benimle birlikte evlenipde hamile kalan insanlara acaip gıcık oluyordum sonra kendimi frenlemeyi uygun gördüm. bana yakışmıyordu Rabbim onların zamanını onlara hayırlı görmüş nasip etmiş demekki benim için hayırlı vakit değişmiş ki bana nasip etmedi kısmet işte
hayırlısı olur inşallah sakın ama sakın isyanlara girme Rabbim büyük 😉

canım benim herşey normal çıktıysa zamana bırakmalısın demekki zamanla olcak 🙂 ama yumurtlama günlerini biliyomusun onlara da takip bence 🙂 bende 16 aylık evliyim 5.5 aydır istiyoruz bebek ama henüz bi gelişme yok bendede yumurta azlığı var ama daha erken dedi doktor 6 ay süre verdi ozaman kadar bebek sahibi olamazsam ozaman klomen kullanıcam haziran da kontrolüm var inşallah gerek kalmaz

Cielcimmmmmm oh sevindim canım inşalah gelmez bir daha lekelenmeler Rabbim yar ve yardımcın olsun canım dualarım seninle

ayy ececim ciddimisin
yaa varya böle ilgisiz doktorları boğasım geliyor uyuz oluyorum sinir oluyorum
neyse sen üniversite hastanesine git hiç beklemeden belki orda daha iyi bakarlar kontrol ederler valla adetliykende alttan muayene ediyorlar ama o genelde yumurta takibi için bakılıyor ama sen gitsen bakarmı bilmiyorum istersen adet bittikten git kızlar daha iyi bilirler onlarda yazsın görüşlerini nede olsa ben acemiyim

canım merhaba hoşgeldin aramıza 🙂 ayy bende sen gibiyim biliyormusun
pko vardı uzun tedavi sonucunda gerile pko yüzünden çok zor adet oluyorum tıpkı sen gibi bazen 2 yada 3 ayda bir adet oluyorum bazen hiç olmuyor adet söktürücü ile adet oluyordum uzun süre pko için yaz 24+4 kullandım içerisinde adet söktürücü var 28 gün normal ilacı kullanıyordum 4 gün içerisinde bulunan adet söktürücü ile adet oluyordum ama 5.5 aydır bebek istediğimiz için ialcı 1 ay öncesinden bıraktım adet olamadım doktora gittim yumurta azlığı var dedi pkon gerilemiş dedi 6 ay içerisinde bebeğin olabilir dedi hazirana kadar olmazsan yumurta takibi yapalım klomen veririm dedi şimdi 4 ay oldu hala tık yokkorkuyorum acaba pkom tekrar mı başladı üzülüyorumda bebek sahibi olamayacağım diye ama sen ve senin gibiler bana hep umut veriyor Rabbim inşallah banada anneliği tattırır benim gibi isteyen herkesede... Rabbim evladına hayırlı uzun ömürler versin ikinci bebişinde çok bekletmeden gelsin inşallah bebeğine 🙂

canım ya benim adet tarihimi 2-3-4 mayıs olarak değiştirir misin bu ayda gördük kırmızı kartı😀

canım hayırlısı olsun inşallah

selam kızlar bende yeni katıldım bnmde enson adet dönemim25 şubat ve hala bende tık yok normal adet düzenim 24 günde bir 1 hafta önce test yaptım çıkmadı içinizden böyle olan varmı

canım hoşgeldin aramıza inşallah bebeğin çok bekletemeden gelir inşallah 🙂 daha önce böle gecikmelerin varmıydı acaba yoksa bu ay mı böle oldu nezamandır bebek istiyosun ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın
doktora gittinmi sorun var mı
ne çok soru sordum dimi

günaydın kızlar umarım hepinize güzel hayırlı bir hafta olur nasıl geçti bakalım hafta sonunuz gelişmeler ne durumda hadi herkes yazsın bakalım 🙂

benim hafta sonum çok yoğundu kendimle pek ilgilenemedim ovülasyon testimi yapamadım babanem rahatsız hastanede iki başında ben kaldım gece hiç uyumadım dünde eve çok geç geldim İstanbulda oturanlar dün ki yağmuru bilirler kadıköyde yağmura yakalandım ve sırılsıklam oldum inşallah hastalanmam
bu gün perişanım
kafamı koysam uyuyacağım yorgun bitkin ve uykusuzum bide açım

iki gece eşimde evde olamayacak bu hafta bana geçmez yaff cuma tekrar babanemin yanına gidicem hafta sonu ben kalıcam yanında bebekten bu ay umudum da yok hayırlısı olur inşllah bu akşam ovülasyon testi yapayım mı gene yoksa yapmayayım mı gerçi yapsam ne olcak eşim evde yok
umutlar suya düştü bile