teşk.canım rüyamda sol göüme sanırım elim çarpıyor ve göz kapağım ters dönüyor.düzeltmeye çalışırken göz bebeğim arkaya geçiyor gözüm beyaz kalıyor.gözbebeğini çevirmeye çalışıyorum olmuyor.canım daralıyor gözümü yerinden çıkarım elimde gözü düzeltmeye çalışıyorum.gerisini hatırlsamıyorum. bu arada ben sık rüya gören biri değilim gördüğümdede çok etkileniyorum...
canım hayırlara çıksın rüyan,ama biraz sıkıntılı bir rüya görmüşsün.halletmen gereken bazı konularda sorun çıkıp uzunca bir süre muvaffak olamayacağına delâlet gibi görünüyor.yani biraz canın sıkılacak😕
canım hayırlara çıksın rüyan,ama biraz sıkıntılı bir rüya görmüşsün.halletmen gereken bazı konularda sorun çıkıp uzunca bir süre muvaffak olamayacağına delâlet gibi görünüyor.yani biraz canın sıkılacak😕
selzehcim bu arada aklıma gelen bir şey daha var,folic kullanıyormuydun bilmiyorum ama;ben doktora sordum arı sütü ,bal polen karışımı ile folic birlikte kullanıldığında sorun olur mu diye o da dediki''aralarında muhakkak 1 saat olsun''dedi.yani karışımda da folic varmış ya,e tabi diğer etken maddeler de var,o yüzden...aklında olsun.
kızlar çin takvimine hiç baktınız mı bi bakın bakalım YAŞ Ock Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Ekm Kas Arl 18 K E K E E E E E E E E E 19 E K E K K E E K E E K K 20 K E K E E E E E E K E E 21 E K K K K K K K K K K K 22 K E E K E K K E K K K K 23 E E E K E E K K K E E K 24 E K K E E K E K E E K E 25 K E K E K E K E K E E E 26 E E E E E K E K K E K K 27 K K E E K E K K E K E E 28 E E E K K E K E K K E K 29 K E K K E K K E K E K K 30 E E K E K E E E E E E E 31 E E E E K K E K E K K K 32 E K K E K E E K E E K E 33 K E E K K E K E K E E K 34 E E K K E K E E K E K L 35 E K E K E K E K E E K K 36 E K E E E K E E K K K K 37 K K E K K K E K K E E E 38 E E K K E K K E K K E K 39 K K E K K K E K E E K E 40 E E E K E K E K E K K E 41 K K E K E E K K E K E K 42 E K K E E E E E K E K E 43 K E K K E E E K K K E E 44 E K K K E K E E K E K E 45 K E K E K K E K E K E K
selzehcim bu arada aklıma gelen bir şey daha var,folic kullanıyormuydun bilmiyorum ama;ben doktora sordum arı sütü ,bal polen karışımı ile folic birlikte kullanıldığında sorun olur mu diye o da dediki''aralarında muhakkak 1 saat olsun''dedi.yani karışımda da folic varmış ya,e tabi diğer etken maddeler de var,o yüzden...aklında olsun.
evet canım kullanıyorum tamam tatlım dıkkat ederım sagol bılgılendırdıgın için bu arada polen kılo aldırıyomus galıba bılgın varmı biz varya bunları hep yersek nasıl oluruz kımbılır