selam eboş...
bu site bağılılık yapıyor galiba.ben birkaç dün oldu kayıt olallı.daha çok kafama takar oldum çocuk meselesini.diğer yandan beni bu kadar anlayan birilerinin olması inanılmaz güzelll..nasılsın🙂
evet canım banada öyle gelıyor bagımlılık yapıyor bır yandanda burda konusmak ıyı gelıyor ınsana ama bende çok takıyorum ama karar aldım bu ay umursamıcam yoksa böyle gıdısle daha kötü olur hersey Allah ım hayırlısını versın herkese ınsallah canım
canım çok teşekkür ederim hepinize yanımda olduğunuz için inşallah hepimizin olsun kendimden çok istiyorum buradaki arkadaşlarımın bebeği olmasını benim nasıl olsa bitana var onunla oyalanıyorum allah herkese nasip etsin canım
süt gelmesi kafamı karıştırdı araştırdım hamileliktende olabiliyormuş hormon bozukluğundanda ama reglde olmadım hayırlısı canım ya herşey olacağına varır
teşk.canım rüyamda sol göüme sanırım elim çarpıyor ve göz kapağım ters dönüyor.düzeltmeye çalışırken göz bebeğim arkaya geçiyor gözüm beyaz kalıyor.gözbebeğini çevirmeye çalışıyorum olmuyor.canım daralıyor gözümü yerinden çıkarım elimde gözü düzeltmeye çalışıyorum.gerisini hatırlsamıyorum. bu arada ben sık rüya gören biri değilim gördüğümdede çok etkileniyorum...