Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşgeldin canım aramıza inş.seninde en yakın zmanda gelir meleğin.ne zamandan beri bekliyosun yani bi tedavin falan varmı ?
hoşbulduk arkadaşım inşallah isteyen hepimizin olur.3 yldır bekliyorum
menogon tedavisi yumoşlarım büyüdü ama gebe kalamadım bende 3 ay kadar ara verdim su an tekrar tedaviye bailıycam bu ayın ortalarına doğru bende yumurtlama bozukluğu var yumurtlamıyorum hiç..ilaçlarla mümkün ama sadece menogonla..
öyle işte cnm

anladım canım şuna benimde senin gibi ufak bir problemim var yumurtalama dönemlerimde çatlama olmuyo buda prolaktin değerimin biraz yüksek olmasından kaynaklanıyo canım.şuan bende ilaç tedavisi görüyorum haziranda başladım 3 ay içiceksin dedi doktorum bu 3 ay içinde hamile kalabilirsin dedi eğer kalamazsamda eylülde tekrar hormon testi yaptırıp başka bir tedaviye geçilecek allah herşeyde hakkımızda hayırlısnı nasip etsin canım inş.seninde tedavilerim olumlu cvp verir.

inşallah cnm..anladım sen su an klomen kulanıyorsun büyük bir ihtimalle ve işe yaramıyorsa menogona geçiricektir seni dr..ama bak ne diycem eğer çatlama olmuyorsa ovitrelle diye bi çatlatma iğnesi var ve piyasada en iyi sonuç veren oymuş benden sana tavsiye cnm inşallah gerek kalmazda güzel haber verirsin bizlere

inşallah canım inşallah.

arkadaşlar adnan saraçoğlunun kürlerini deneyen varmı?b bir kaç hafta önce aramıştım ve bugün adnan s.oğlunun ofisinden arandım ve kenisiyle konuştum.durumumu izah ettim.bna kürlerinden almamı önerdi.doğal yolla inşallahhamile kalırsın dedi.bu konuda bilgisi olan varmı paylaşırmısınız meleklerimmmm

canım benim,rüyan hayırlara çıksın çok güzel şeyler görmüşsün.öncelikle köpek malum düşmandır.bazı düşmanlarınız var ve canınızı sıkacaklar bıraz.ısırılanlarda biraz zarar görecek gibi.neyseki sen ısırılmamışsın.canım anlattığın mekan mükemmel ya yorum bile yapılmaz ona .sen yakın zamanda büyük bir sevinç yaşayacaksın.büyük çok büyük muradın olacak.hayırlı kutsal suların içine düşmen bunu gösteriyor.rahmetli babaneni görmen ve hamur açmaları ve neşeli olmalarıda sanki gelecek neşeli bir habere hazırlık yapıyorlarmış gibi geldi bana.e dogal olarak önce babanene malum oldu heralde🙂sanki gelecek güzel haber hamilelik haberi gibi

Son düzenleme: