Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım aynen benimde öyle göğüslerim çok aşırı hassas.elimi süremiyorum.vede uçları bazen bi sızlıyo titriyorum inanki.normalde adetime 3 4 gün varken olurdu bu hassaslaşma.12 gün varken başladı.yinede kaptırmıyorum kendimi.şu an da gebelik başlasa bile tutup tutmayacağını bilmiyorum.biliyorsun anne ve bebeğin dokuları uyuşmazsa yani vucud kabul etmezse yapacak bi şey yok.canım inşallah hayırlsı olsun hakkımızda.

geçen ay ben regl bıtınce basladım ama olmadı canımya kısmet işte
bazen bebiş için bir kere ılıskı bıle yeterlı oluyot

geçen ay ben regl bıtınce basladım ama olmadı canımya kısmet işte
bazen bebiş için bir kere ılıskı bıle yeterlı oluyot
tabi ama ne zaman olduğu çok önemli bir kere olur tam yumurtanın çatladığı zamana gelir o zaman kaçınılmaz hamile kalırsın.aslında kendimizi o zamanlarda çok iyi dinlememiz lazım.şimdi senin takip etmen gereken o yumurta akı gibi olan sıvıyı gözleme vede karnın alt kısmında bir ağrı olur.o zaman yumurtlama başlamıştır demektir.2 veya 3 gün sonra sağ ve ya sol kasık ağrımaya başlar buda yumurtanın çatlamaya başlaması demektir işte onda sonra 12 ila 24 saat içinde orada sperm buldumu tamamdır.ymurtlama gününde veya 2 gün sonrasındaki ilişki çok önemli.

anladım canım sagol denıcem bakalım bu dedıklerını ama ben zaten anlıyorum yumurtalamın olacagını çatladıgını falan agrılarımda ve akıntımdan fakat kısmte işte Allah ım bılır napalım beklıcez

inşallah canım güzel haberlerini duyalım bu ay.kusura bakma tatlım ya çenem düştü bugün benim.çok konuştum.ama burdaki arkadaşlıklarımıza bayılıyorum.

arkadaşlar aerobik hakkında verdiğiniz tüm cevaplar için teşekkürler haklısınız yumurtlama haftası istirahetle geçireyim diğer günler yürüme bandında hafif yürüyüş eee ne yapalım minikler nazlı çekecez artıkın🙂