tatlım programın ismini vermem doğru olurmu bilmiyorum.senin doğurganlık günlerin ağustosun 5 de başlıyor 10 u dahil.en yüksek doğurganlık günün 9 ağustos.ağustosun 23 diğer adet tarihinin başlangıcı.
aslında şöyle bir terslik var daha önceleri 29 günde bir diye çıkıyodu hesaplamalarda ama şimdi tekrar baktım son iki aydır çok erken oluyor ve 26 günde bir oluyor çıktı kafam karıştı😕
sağl canım ya aslında yumurtlama günüm 13 gün oldu galiba bende anlamadım ama hem ateşim yükseldi aniden o gün hemde ağrılarım başaldı yumurtlıklarımda acayip.hayırlısı olsun ayın 2 3 ünüde kaçırmayız inş hepimiz hamişler listesine ineriz tatlım bu ay
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: umutsuz-reyhan..............14 temmuz(hadi kızlar hala haber yokmu ???????) Menekshe.......................28-29 temmuz(hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
kış güneşi.....................2 ağustos esengüven.....................1-3 Ağustos hazal3............................3 agustos bera...............................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss..........................8-10 Ağustos sultan...........................12 Ağustos ayselalper......................12 Ağustos Yağmurun annesi..........13 Ağustos Yaz esintisi....................14 Ağustos smart-girl......................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül..........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
yaa sorma bende de feci kilo kompleksi var hatta eşim çok istiyordu beni zor ikna etti sen kilo alcam diye istemiyosun dimi diye kızıyordu bana ama napalım olsunda aç gezer veririm kiloları
aslında şöyle bir terslik var daha önceleri 29 günde bir diye çıkıyodu hesaplamalarda ama şimdi tekrar baktım son iki aydır çok erken oluyor ve 26 günde bir oluyor çıktı kafam karıştı😕
ve eğer canım 26 günde bir oluyorsan şanslı günlerin ağustosun 2 de başlıyo 7 i dahil.en şanslı günün ağustosun 6 ı.bi dahaki adet tarihinde ağustosun 20 si.