Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

28 güde 1 oluyorum.süresi pek belli olmuyor ama ortalama 4 diyelim.en son 26 temmuz.
tatlım hemen baktım senin bebek için doğurgan günlerin ağustosun 3 den başlıyor ağustosun 10 dahil.tam yumurtlama günüde ağustosun 9 da.diğer adet tarihinin başlangıcıda 23 ağustos.ayın 9 veya 10 nu sakın kaçırma tatlım.hadi hayırlısı.

ayy kıyamam canım benim.sen şimdi bana kaç günde bir regli olduğunu kaç gün sürdüğünü söyle.vede en son adet tarihini söyle olurmu?
sultan benimkine de bakarmısın canım gerçi geç oldu birraz ama belkide daha vardır günlerime son adet tarihim 13 tammuz bi önceki 8 haziran bi önceki 7 mayıs 34 günde bir oluyo süresi 7 diyelim canım

Son düzenleme:
kızlarrr herkese günaydın mübarek ramazan ayının başlayacağı ağustos ayı hepimize hayırlı olur inşallah hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşuruz bu ayda

sultancım nedir o program baktım ama indiremedim rica etsem banada bakarmısın son adet tarihim 25 temmuz bi önceki 30 haziran ortalama 6 gün sürüyor ve sanırım 29 günde bir oluyorum

iyiyim canım sagol,hayırlara çıksın ne gördün?sen yaz ben birazdan dr. gidicem dönüşte yorum yaparım.

tamam canım dr.niye gidiyosun hayırdır?tedavi içinmi?

rüyamıda anlatayım böyle yerini tarif edemediğim bi yerdeyiz eşim yanımda bi kaç kişi daha var ve arkamızdan köpek kovalıyo biz kaçmaya başlıyoruz eşimi ve bi kaç kişi köpek dizinden ısırıyo bunları ben kaçmaya devam ediyorum sonra nasıl tarif edeyim böyle sanki cennetlik bi yere geliyorumm büyük kayalar ve binalar var altı su dolu deniz gibi düşün ama değil buraya düşüyorum fakat bu su da zemzem suyuymuş ayy diyorumm zemzem suyunun içine atladım inş.bişey olmaz pisletmemişimdir suyu diyorum ve yüze yüze kayalara tutuna tutuna ordan çıkmak istiyorum hani günah onun içinde olmam diye böyle bi rüya gördüm canımm.bide sabah karşı ölmüş babannemi rüyamda gördüm annemle birlikte hamur açılyolardı babannem çok neşeliydi ama gerisini pek hatırlamıyom açıkçası böyle 2 defa ayrı ayrı rüya gördüm canım

sultan benimkine de bakarmısın canım gerçi geç oldu birraz ama belkide daha vardır günlerime son adet tarihim 13 tammuz bi önceki 8 haziran bi önceki 7 mayıs 34 günde bir oluyo süresi 6 7 diyelim canım
hemen baktım güzelim.senin yumurtlama günlerin temmuzun 29 da başlıyo ağustosun 3ü dahil.ağustosun 2 yumurtlama günün.bi dahaki adet tarihin 16 ağustos.ayın 2 veya 3 sakın kaçırma tatlım.yani çalışmalara devam geç kalmamışın.