yoncax Hamiş Melek 1 Ağustos 2009 #9.461 fatosss' Alıntı: nasılsınız kızlar Genişletmek için tıkla ... bomba gibi:kapiş:sen nasılsın?
sultan Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2009 #9.462 yoncax' Alıntı: iyiyim canım bugün başlıcam işte.nerden baklıyo canım oraya? Genişletmek için tıkla ... ben yumurtlama programı diye yazdım malum arama sayfasına 60 günlük denemesi bedava olan bi program istersen ben bakayım benim programdan seninkine.
yoncax' Alıntı: iyiyim canım bugün başlıcam işte.nerden baklıyo canım oraya? Genişletmek için tıkla ... ben yumurtlama programı diye yazdım malum arama sayfasına 60 günlük denemesi bedava olan bi program istersen ben bakayım benim programdan seninkine.
yoncax Hamiş Melek 1 Ağustos 2009 #9.463 sultan' Alıntı: ben yumurtlama programı diye yazdım malum arama sayfasına 60 günlük denemesi bedava olan bi program istersen ben bakayım benim programdan seninkine. Genişletmek için tıkla ... ay kız anlamadım ki,ne olcak şimdi napcam ben?
sultan' Alıntı: ben yumurtlama programı diye yazdım malum arama sayfasına 60 günlük denemesi bedava olan bi program istersen ben bakayım benim programdan seninkine. Genişletmek için tıkla ... ay kız anlamadım ki,ne olcak şimdi napcam ben?
sultan Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2009 #9.464 sağol fatoşş cum sen nasılsın?belirtiler hangi durumda.benim göğüsler felaket hassaslaştılar.üzerine yatamıyorum bide kasığımda ince bir ağrı var.hayırlsı bakalım.
sağol fatoşş cum sen nasılsın?belirtiler hangi durumda.benim göğüsler felaket hassaslaştılar.üzerine yatamıyorum bide kasığımda ince bir ağrı var.hayırlsı bakalım.
fatoşşş Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2009 #9.465 yoncax' Alıntı: fatoscum günaydın🙂 Genişletmek için tıkla ... günaydın canımcım nasıl bakalım?ben yine akşam çok acayip rüyalar gördümm allah hayırlara çıkarsın
yoncax' Alıntı: fatoscum günaydın🙂 Genişletmek için tıkla ... günaydın canımcım nasıl bakalım?ben yine akşam çok acayip rüyalar gördümm allah hayırlara çıkarsın
sultan Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2009 #9.466 yoncax' Alıntı: ay kız anlamadım ki,ne olcak şimdi napcam ben? Genişletmek için tıkla ... ayy kıyamam canım benim.sen şimdi bana kaç günde bir regli olduğunu kaç gün sürdüğünü söyle.vede en son adet tarihini söyle olurmu?
yoncax' Alıntı: ay kız anlamadım ki,ne olcak şimdi napcam ben? Genişletmek için tıkla ... ayy kıyamam canım benim.sen şimdi bana kaç günde bir regli olduğunu kaç gün sürdüğünü söyle.vede en son adet tarihini söyle olurmu?
yoncax Hamiş Melek 1 Ağustos 2009 #9.467 fatosss' Alıntı: günaydın canımcım nasıl bakalım?ben yine akşam çok acayip rüyalar gördümm allah hayırlara çıkarsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sagol,hayırlara çıksın ne gördün?sen yaz ben birazdan dr. gidicem dönüşte yorum yaparım.
fatosss' Alıntı: günaydın canımcım nasıl bakalım?ben yine akşam çok acayip rüyalar gördümm allah hayırlara çıkarsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sagol,hayırlara çıksın ne gördün?sen yaz ben birazdan dr. gidicem dönüşte yorum yaparım.
yoncax Hamiş Melek 1 Ağustos 2009 #9.468 sultan' Alıntı: ayy kıyamam canım benim.sen şimdi bana kaç günde bir regli olduğunu kaç gün sürdüğünü söyle.vede en son adet tarihini söyle olurmu? Genişletmek için tıkla ... 28 güde 1 oluyorum.süresi pek belli olmuyor ama ortalama 4 diyelim.en son 26 temmuz.
sultan' Alıntı: ayy kıyamam canım benim.sen şimdi bana kaç günde bir regli olduğunu kaç gün sürdüğünü söyle.vede en son adet tarihini söyle olurmu? Genişletmek için tıkla ... 28 güde 1 oluyorum.süresi pek belli olmuyor ama ortalama 4 diyelim.en son 26 temmuz.
vahide-m Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2009 #9.469 günaydın melekler nasılsınız bakalım ağustos ayı hepimize hayırlı gelir İNŞALLAH
yoncax Hamiş Melek 1 Ağustos 2009 #9.470 kızlar ben dr. gidicem çıkyorum,sultancım senin yazdıklarınıda dönünce okurum.şimdiden teşekkürler🙂