canım ben halan aynı ben hiç değişmedim,en son konustugum gibi mide bulantısı,halsizlik devam ediyor,cocuk enik gibi doğacak diye korkuyorum aç durmaktan🙂sen ne yapıyosun canımmm nasıl gıdıyo
yoncax sen nasılsın?sen şimdi çalışmalara yeni başlıyıcan ya eğer dikkatini çekerse ben bi yumurtlama programı indirdim canım.bu ay ona göre çalıştık.tavsiye ederim.gerçekten yumurtlama günüm doğru çıktı hesabına göre.
yoncax sen nasılsın?sen şimdi çalışmalara yeni başlıyıcan ya eğer dikkatini çekerse ben bi yumurtlama programı indirdim canım.bu ay ona göre çalıştık.tavsiye ederim.gerçekten yumurtlama günüm doğru çıktı hesabına göre.
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: umutsuz-reyhan..............14 temmuz(hadi kızlar hala haber yokmu ???????) Menekshe.......................28-29 temmuz(hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
kış güneşi.....................2 ağustos esengüven.....................1-3 Ağustos hazal3............................3 agustos bera...............................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss..........................8-10 Ağustos sultan...........................12 Ağustos ayselalper......................12 Ağustos Yağmurun annesi..........13 Ağustos Yaz esintisi....................14 Ağustos smart-girl......................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül..........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)