Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydin canim,
sit esinir oldum bi adet düzensizligi ekikti ama hayirlisi 🙂 bilgiler icin sagol 😉

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar.allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah.herkesin gönlüne göre versin.

OKNLY sağol bitanem allah dualarımızı kabul etsin inşallah hepimizin gönlüne göre versin...
mucxxx...🙂

carizma hayırlı olsun canım bir ara bendede oldu kullandığım ilaçlardanmış eğer ilaç kullandıysanda olabilir ama bizim ki tahmin ihmal etme doktoruna git bence canım

arkadaşlar suni şeylerden uzak duralımda doğal birşey kaldımı ki benim kafam allak bullak bu beslenme konusunda sebzeler hormonlu hazırlarında katkı maddesi var ne yapacağımı bilmiyorum artık saksıdaki çiçeklerimi söküp sebzemi yetiştirsem diyorum balkonda sizin yaptığınız yada tavsiye edebileceğiniz birşey varsa çok sevinirim

bu arada gerçektende balkonumda saksıda maydonazla biber yetiştirdim bu sene

kıslar nerelerdesinizzzzzz
acıktım bennnn
iftarı bekliorum sabırsızlıkla
:kızılötesi:

arkadaşlar herkese iyi günler.ben bugün çok mutluyum nedeni ise 5 inde adet olmam gerekiyorduya olmadım hiç gecikmezdi dün akşam gebelik testi yaptım ve sonuç pozitif çıktı.sevincimi sizinlede paylaşmak istedim.anladım ki ben 3 ay boyunca olmayacak herhalde deyip boşuna canımı sıkmışım herşeyin bir zamanının olduğunu allahın herkesin duasını kabul edeceğini anladım.bu mübarek günlerde ve ben hamiş biri olarak hamişlerinde dualarının kabul olunacağını bilerek burada ki tüm meleklere anne olmak isteyen ve bunu gerçekten hak eden herkese dua edicem.allah en yakın zamanda herkesin kucağına bir melek verir inşallah.

Cok sevindim oknlyl, allah tamamini erdirsin, bebisini kucagina almayi nasip etsin 🙂
Kendine cok dikkat et, ve doktora gitmeyi ihmal etme, bizide haberdar et tamam mi canim.

çokk sevindim canım,Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş... çok ama çok sevindim canımmmmmmmmmmm...

Rabbim tamamına erdirsin inşallahh hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin...
Senin adına çok sevindim oknlyl 🙂
Bu ara ağır işlerden kaçın ve bencede carizmanın dediği gibi doktorunu ihmal etme canımm
Güzel haberlerini bekliyoruzz
Gözün aydınn anne adayımmm