Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol ccnm hayırlısı olur inşallah ama daha çok erken adetime 15 güna var.bukadar erken olabilirmi bilemiyorum.hayırlısı olsun tatlım

canım benim geçmiş olsun ya ama senin doktora gitmen gerekli ihmal etme hayatım
ne olur ne olmaz şimdiden önlemini alda belki hamişliktende olabilir belli olmaz ama sen yinede git en yakın zmanda tamammı tatlım

canım benim yadıkların iiye işeret Rabbim hakkında hayırlısını versin.hepimiz için hayırlısı neyse o olur inşallah inşallah annelik haberini alırız seninde türkiyede🙂dualarımızda birbirimizi unutmayalım hayırlısı olsun canım benim inşallah ateşin dahada yükselir ve hamişsindir

ben bu kadar üzülebileceğimi hiç düşünmemiştim, hep kısmet derdim çünkü...13 hazirandan beri istiyoruz diyeyim. daha çok yeni ama ürkütüyor beni.

canım benım ınsan tahmın edemıyor bu kadar üzülebılecegını ama üzülüyorsun senı çok ıyı anlıyorum tatlım bızde hazıranda baslamıstık çalışmalara ama o ay ben rahatsızlandım ve sonrasında da tatıle çıkmıstık o yüzden pek çalışamamıstık ama bu ay sıkı açlışmıktık Allah ım nasıp etmedı bu ayda ama olsun ınsallah önümüzdekı ay gelır meleklerımız güçlüyüz biz sabredıcez ve olucak

inşallah sonucunu olumlu alırsın...
seni hayal kırıklığına uğratmak için değil başıma geleni sana söylemek istiyorum... o dediğin belirtilerin hepsini yaşadım. reglim 3 gün gecikmişti, ama bugün yani 4. gününde regl geldi belki hamileliğin ilk dönemlerinde yaşanıyor diye sabah kan testi yaptırdım, öğleden sonra alacağım...ama eve gelirken test aldım evde yaptım negatif çıktı, sanırım yok. inşallah seninki de böyle birşey değildir.

canım benim geçmiş olsun ya ama senin doktora gitmen gerekli ihmal etme hayatım
ne olur ne olmaz şimdiden önlemini alda belki hamişliktende olabilir belli olmaz ama sen yinede git en yakın zmanda tamammı tatlım
fatoşcuğum böyle bildiğin bişey mi var tatlım ya kötü olmuş olan hani doktora mutlaka gitmemi söyleyince acaba kötü bişey yaşamış birinimi tanıyon çünkü bende ilkte korktum ama sonra gelmedi terkrar ve çok önemsemedim artık doktora gidicek kadar.bak şimdi tedirgin oldum tatlım yaa

neden doktora gitmesi gerekli?