allah razı olsun arkadaşlar.. yanımda olmanız yetiyo bana iyki varsınız çok şükür iyi bi eşim var allahım onu başımdan eksik etmesin ama onu öyle görüpte umutsuzluğa düşmesi beni yıkıyor.. özellikle annem oda nasıl istiyor anlatamm üzülüyo hergün kafası karışıyo beni öyle gördükçede kahroluyor.. allahım gerçekten kimsenin başına vermesin kolay diil 6 yıl oluyor.. ama olmayacak olmayacak biliyorum ne odam dolacak ne kucağım biliyorum.. dün hastanede beklemek nasl yıktı beni anlatamam sıra beklerken sonucuu almaya beklerken herkesin ya kucağına yavrusu var yada hamile herkesin başka heyecanı var benimde kanadım kırık oturdum içim yıkıldı.. kan tahlili vermeye gittiğimde ya hamile olduğu sonucu alans evincini yaşan var yada kaç aylık olduğunu öğrenen var kimi cinsiyetini öğrendi kimi eşini arayıp müjdesini verdi kimi oğlu olcağını duyunca çığlık atıı o zaman herşeyim yıkıldıo dünya bia dna durdu sanki.. ümidimi hayalrim yıkıldı..o anda eşim aradı telefonun daha hiç o kadar acı çaldıkki ne diyeceğimi bilemedim karşımda neşeli konuşuyordu diyemedim 🙁
offffff kafayı yiyicemmmmmmmmmm