Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

allah razı olsun canım inşallah dediğin gibi olur

nasip canım ya senin gününde az kaldı bana yakın senin gününde heyecanlanıyorum sıra bana geliyor diye önümde iki kişi kaldı canım ben ne olacağım bakalım bu ay

evt günüme az kaldı bende sabırsızlanıyorum ama bir okadarda rahatım nasıl oluyosa bu🙂senden de güzel haberler alıcaz inş. canımmm
yokmu hiç belirtin falan anlat kız accıkk

selam melekler iki gündür katılamıyorum aranıza işlerden dolayı...umutsuz reyhan canım tekrar geçmiş olsun.ismini değiştirsen umutsuzluktan çıksan ne dersin canım

evt günüme az kaldı bende sabırsızlanıyorum ama bir okadarda rahatım nasıl oluyosa bu🙂senden de güzel haberler alıcaz inş. canımmm
yokmu hiç belirtin falan anlat kız accıkk

canım ümitlenmek istemiyorum pek ya kasıklarımda ağrı ve batma var mide bulantım var az göğüslerimde acı ve yanma var halsizlik uykum geliyor çok geçen gün canım turşu çekti ateşimide ölçüyorum bir haftadır 36.6 dıydı 3 gündür 36.9 36.8 oluyor inşallah bunlar psikoljik değildir canım ya

arkadaşlar şimdide siz yoğunsunuz sanırım...benim adetim bitti iki gündeür çalışmalara başladım fakat bende bi sorun var...ilişkiden sonra hiç yataktan kalmıyorum ama ertesi gün akıntım oluyor sanırım spermler bende durmuyor ne yapmlıyım hani 48 saat canlı kalınıyordu bende durmuyolarki canlı kalsınlar

ayy o içine doğan güzel düşünceni yerim senin bennnn muck muckk🙂valla falın mükemmel inş.falda çıkar canımcım bende sana yazıyım bi manicik ozman 🙂)))))

saçları lüle lüle
benziyor beyaz güle
yanağında gül açmış
geliyor annesine

oooo sende de yok yokmuş be canımm tıpkı ben ama dedğin gibi psikolojikmidir bilmiyorum beklicezz sabırla valla ateşin mükemmel inş. regl ateşinin dercesi düşüktürde bu da senin hamişlik dercen olur bitaenm
herşey gönlünce olsun

eboş cuğum kalanı yeter bebek olmaya merak etme sen

canımcım fizik kuralların göre ve yer çekimi kanununa göre ayağa kalktığında illaki akacak spermler hepimizde oluyor bu içeri giden gitmiştir zaten bende ilk korunmayı bıraktğımız zaman böyle düşünmüştüm🙂