hoşbulduk canım annemlerdeydim dün artık çok oturunca pc başında eşim benimle ilgilenmiyorsun diye yakınıyor ondan yokutun canım ya senin belirtiler nasıl gidiyor
iyi bakalım özlettin kendini bizimlede takıl eşinlede azcık idareli ol kuşum🙂 nasıl gitsin hep aynı ya süt renginde bi akıntım göğüslerimin acıması ve sol kasığımın ağırması bel ve sırt ağrılarım baş ağrım bide yani işte bukadarcık yok yok yani🙂
reyhancım bu sinirle ve stresle sakın ani kararlar verme neler neler duyuyoruz seneler sonra kendiliğinden kalanlar falan..senin bebeğinin daha bu dünyadan rızık alacak zamanı gelmemiş demekki o zaman bi gelsin sen istemesende olur herkesin bir imtihanı var allah herkesi başka başka sebeplerle sorunlarla deniyor bizim katlandığımız inan en basitlerinden allah sağlık versin sıhhat versin huzur versin yeterki..yarın biraz daha iyi olacaksın eminim işten istifa etmeler falan ne demek daha çok kafaya takarsın o zaman meşguliyetin azalır sen rutin hayatına devam etmelisin seni kısıtlamasın bu problem..hadi sakin ol..
allah razı olsun arkadaşlar.. yanımda olmanız yetiyo bana iyki varsınız çok şükür iyi bi eşim var allahım onu başımdan eksik etmesin ama onu öyle görüpte umutsuzluğa düşmesi beni yıkıyor.. özellikle annem oda nasıl istiyor anlatamm üzülüyo hergün kafası karışıyo beni öyle gördükçede kahroluyor.. allahım gerçekten kimsenin başına vermesin kolay diil 6 yıl oluyor.. ama olmayacak olmayacak biliyorum ne odam dolacak ne kucağım biliyorum.. dün hastanede beklemek nasl yıktı beni anlatamam sıra beklerken sonucuu almaya beklerken herkesin ya kucağına yavrusu var yada hamile herkesin başka heyecanı var benimde kanadım kırık oturdum içim yıkıldı.. kan tahlili vermeye gittiğimde ya hamile olduğu sonucu alans evincini yaşan var yada kaç aylık olduğunu öğrenen var kimi cinsiyetini öğrendi kimi eşini arayıp müjdesini verdi kimi oğlu olcağını duyunca çığlık atıı o zaman herşeyim yıkıldıo dünya bia dna durdu sanki.. ümidimi hayalrim yıkıldı..o anda eşim aradı telefonun daha hiç o kadar acı çaldıkki ne diyeceğimi bilemedim karşımda neşeli konuşuyordu diyemedim 🙁 offffff kafayı yiyicemmmmmmmmmm
iyi bakalım özlettin kendini bizimlede takıl eşinlede azcık idareli ol kuşum🙂 nasıl gitsin hep aynı ya süt renginde bi akıntım göğüslerimin acıması ve sol kasığımın ağırması bel ve sırt ağrılarım baş ağrım bide yani işte bukadarcık yok yok yani🙂
nasip canım ya senin gününde az kaldı bana yakın senin gününde heyecanlanıyorum sıra bana geliyor diye önümde iki kişi kaldı canım ben ne olacağım bakalım bu ay
fatoşum ya inşallah hamişsindir böle içime doğuyor sankine):bu arada bugün eşimin sakız falında ne çıkmış kağıttakini aynen yazıyorum mini mini elleri akpak,ev çocuk sesiyle dolacak,tam bi buçuk sene sonra,pek şirin bi kızın olacak🙂şimdi biraz vakit var tabi fala göre ama sonuçta olacakmış bu sebeple pek keyiflendim fakirin ekmeği umut ne yapayım yani gülme sakın🙂🙂
inşallah canım ya hepimizin inanki buradaki arkadaşların hamile kalmasını kendimden çok istiyorum onlarla üzülüp onlarla seviniyorum benim daha zamanım var diye düşünüyorum arkadaşları görünce rabbim herkes için herşeyin hayırlısını versin
ben çıkmak zorundayım kızlar öpüyorum hepinizi reyhancım üzülme ne olur fatoşun dediği gibi alanda verende Allah herşeyi o bilir tatlım çok zor biliyorum ama inan ne diyeceğimide bilemiyorum Allahım en kısa zamanda sesini duysunda bebeğini kucağına almayı nasip etsin kendinize iyi bakın..