Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım nasıl sıkkın anlatammm beni yıktı resmenn eşim o mahvoldu... beni her yönden etkiledi yarında işten istifa edeceğim çünkü gücüm kalmadı eylülde 6. yıla gircem ne gebeliğim var ne bebğim her yola girdim herşeyi denedik olmadı olmadı..............

Canım sanırım sen kımyasal gebelık gecırdın. Reglının gelmemesı ve senın ıdrar testlerının pozıtıf cıkması bunu gosterıyor.

canım benim senin adına çok üzülüyorum ama lütfen böyle karamsar olma herşeyde bi hayır vardır bu ruh halinle sonradan pişman olacağın kararlar verme sakin olmaya çalış işten çıkman daha kötü olabilir evde kafana bebek olayını daha çok takarsın en azından işte vakit falan geçer tabi yine sen bilirisin ama üzülme bu kadar ne olur başka doktorlara git dedikleri gibi kimyasal gebelikte olabilir Allahtan ümit kesilmez

allah büyüktür canımm inş.birgün olucak melişin alıcaksın onu kucağına ama olmasada buda alalhın bi takdiri be canım ne güzle bak seni seven bi eşin var huzurunuz var mutlulupunuz var demekki hayırlısı böyle imiş diceksinn ve kafandan atmaya çalışıcaksınnn bizimde olup olmucağı meçhul yani kimse bilememez olup olmıcağını kendi kendine sıkıntı yapıpta nereye kadar başediceksin ki alanda allah verende allah biliyorum çok zor bi durum ama hayat insanlar için mutlu olmakta var üzülmekte başarmakt var kaybetmekte biz bunları bile bile yaşıyoruz önüne geçebilme şansızım varmı sanki ne olur daha fazla kendini de eşinide yıpratma.benim eşim her zman söyler ben seni bana çocuk yapasın diye almadım eğerki olursa başımızın üstünde yeri var ama olmazsada allahın birbildiği vardır elbet der.o yüzden bak senin de eşin biliyorum ki yanında yanlız değilsin böyle yaparsan hem eşin hemde sen çok zor günler geçirirsiniz kendini toparla dik dur ve güven en çokta kendine ve eşine güven git sağlam bi dr. tedavini iyice ol baktır kendine böyle yapmakla hiçbiryere varamazsın

reyhacığım üzme kendini canım ya allahtan ümit kesilmez canım metanetli ol benim bi arkadaşımın gitmediği doktor kalmamıştı 10 yıl sonra kendisi hamile kaldı hiçbir tedavi görmeden