Ce: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı
Eee, son zamanlarda kimseden haber yok melekler, kimler ne alemde bir yazsanız da öğrensek. Bende ses yok 21 Kasım'ı bekliyorum şimdi... Bir dahaki regli. Böyle beklemekle geçiyor işte. Allah hayırlı yazılar yazsın elbette. Herşeyin bir zamanı var, herşeyin bir sırası var.
Allah herşeyi biliyor, görüyor. Burayı okuyanlar, üye olup da paylaşımda bulunanlar... Bebişler henüz gelmiyor diye üzmeyin kendinizi. Ben ilk zamanlar çok üzülüyordum, inanılmaz hem de. Regl olduğum zaman ağlıyordum oturup...
Ama bir faydası olmuyor, aksine bu şekilde üzülmek daha da kötü etkiliyor insanı. Hormonlara bile zarar veriyor hatta.
Sabretmek zor, her ay bekledikten sonra reglin geçmesini, regl olduğun zaman içindeki hayal kırıklığını biliyorum insanın. O kadar çok yaşadım ki... Ancak Allahım hayırlısını versin, mutlaka bir şey vardır bunda da.
Ama diyorum ki, beklerken bile burada birbirimize destek olmak güzel olur, duygularını, düşüncelerini, hissettikleri herşeyi burada paylaşmak isteyen meleklere sesleniyorum.
Paylaşmak ve konuşmak bekleyişi de güzelleştirir, birbirimize de destek oluruz. Yine de Allah'a dua edin ve ona sığının, bir tek o biliyor çünkü herşeyi.
Herkese gönüllerinden geçen herşeyin gerçek olmasını, bebek isteyen tüm anne adaylarının dualarının kabul olmasını, hayırlısıyla kucaklarına sağlıklı bebişler almalarını diliyorum.
Burada bunun için bekleyip, duygularını paylaşan herkese teşekkür ederim, çok özel ve hoş birşey gerçekten.
Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah...
Sevgilerle,
Bilge