Folik asidi kullanıyordum kanama için progestan hormon verdiler cnm.Ama illaki düşecekse bu ilacı içsende fayda vermiyebiliyormuş internette okumadığım yer kalmadı ama bu hormon eksikliğindense kanaman ozaman ilaç iyi geliyo bebeği dışarı atmıyo rahim.
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: umutsuz-reyhan.........14 temmuz(hadi kızlar hala haber yokmu ???????) mavim.......................19 temmuz(hadi kızlar hala haber yokmu???????) Aussie Angel...............28 temmuz(hadi kızlar hala haber yokmu???????)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
Menekshe................28-29 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos kış güneşi..................2 ağustos esengüven..................1-3 Ağustos hazal3......................3 agustos bera.........................3 agustos birmur......................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos sultan......................12 Ağustos Yağmurun annesi......13 Ağustos Yaz esintisi...............14 Ağustos Nur85......................15 Ağustos ecem09.....................18 ağustos vahide-m..................20 21 agustos eboş.........................22Ağustos zuzu........................22 Ağustos Selzeh.....................22-23 Ağustos yoncax....................22-23 agustos duygum_06.................23 Ağustos seduş........................24 Ağustos eyşan........................24 Ağustos butterfly45...............28 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
evet canım aslında reglımın zamanında olmasına çok sevınıyorum çünkü benım hesapladgım zamanlarda gelıyor hep dogru çıkıyor Allah a sükür pazartesı baslarız bızde herhalde çalışmalara hayırlısı ıle çok ıyıyım merak etme evet aynı zamandayız tatlımya ınsallah agustos ayında mutlu haberler alırız Allah ım duy bizi yarabbım
Folik asidi kullanıyordum kanama için progestan hormon verdiler cnm.Ama illaki düşecekse bu ilacı içsende fayda vermiyebiliyormuş internette okumadığım yer kalmadı ama bu hormon eksikliğindense kanaman ozaman ilaç iyi geliyo bebeği dışarı atmıyo rahim.
evet canım aslında reglımın zamanında olmasına çok sevınıyorum çünkü benım hesapladgım zamanlarda gelıyor hep dogru çıkıyor Allah a sükür pazartesı baslarız bızde herhalde çalışmalara hayırlısı ıle çok ıyıyım merak etme evet aynı zamandayız tatlımya ınsallah agustos ayında mutlu haberler alırız Allah ım duy bizi yarabbım
bakıyorum planlar yapılmış.durmak yok yola devam:fırtına:canım bu arada fatosun listesinde,forma girmeyen adeti geçmiş bazı arkadaşları silmiş.istersen o listeye devam et.
İnşallah Ağustos ayının anne adayları sizler olucaksınız azme bak maşallah ha şöyle selzeh sen keyifli mutlu olursan herşey yolunda gider yoncaxla sana iyi çalışmalar başarılar arkadaşlar
İnşallah Ağustos ayının anne adayları sizler olucaksınız azme bak maşallah ha şöyle selzeh sen keyifli mutlu olursan herşey yolunda gider yoncaxla sana iyi çalışmalar başarılar arkadaşlar