Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bulantım önceden vardı kesildi ara ara lekelenmem var drlar keseyi düzensiz gördüler birisi çıkmadık candan ümid kesilmez iki hafta sonra geldedi.Kanaman olursa daha önce...Diğer drda 4 günde bir görücem seni dedi bekliyoruz bakalım bebeği görmek için .....Bu bebek dünyaya gelirse hayırlısıyla gerçekten ALLAHIMIN mucizelerinden biri olucak.Eşime bu bebeği kaybedersem ilerde birtanedaha yaparmıyız diyorum kesinlikle hayır diyor çok zor bi dönem benim için.

haklısın zor bı donem inş bebişin saglıkla gelırde sende kucagına alırsın herseyın hayırlısını ıste cnm

Kollarım delik deşik oldu artış varmı bakmaktan pzar günü bakılan 1546dı sanırım ensonki değerim salı günü bakılan 2900 küsürdü.Artış var gebelik devam ediyo diye ilaçda verdiler ama bana çok dokundu kullanamadım belki kesesi düzenli olsaydı kullanırdım zorlardım kendimi ilk oğlumda nasıl kullanmışım hayret ediyorum kendime.Onun için kendimce dedimki bu bebek dünyaya gelicekse Rabbim ona mutlaka yardım eder...Elbette tedbirimizi alıp ondan sonra tevekkül etmeliyizde hakkımda hayırlısı artık.

günaydın kızlar ben regl oldum bugün artık hayırlısı zaten bılıyordum hıssetmıstım ınsallah bır dahakı aya canlarım
canım günaydın,hayırlı olsun adetin.üzülmek yok,moral bozmak yok.her şeyin iyi yanından bakıyoruz.vücudun sağlıklı ki tam zamanında adet oldun.ya adet düzensizliklerin olsa bide onlarla uğraşsan!!bence hamile kalamadığına degıl adetinin zamanında geldiğine sevin
kız adetlerimiz aynı zamana denk geliyorya,bak iyice heyecanlandım şimdi.AĞUSTOS AYI BİZ GELİYORUZ TAM GAZ.BEKLE BİZİ

hepımızın hakkında hayırlısı cnm ne ılacı verdıler folık asıtmı

evet canım aslında reglımın zamanında olmasına çok sevınıyorum çünkü benım hesapladgım zamanlarda gelıyor hep dogru çıkıyor Allah a sükür pazartesı baslarız bızde herhalde çalışmalara hayırlısı ıle çok ıyıyım merak etme evet aynı zamandayız tatlımya ınsallah agustos ayında mutlu haberler alırız Allah ım duy bizi yarabbım