:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: umutsuz-reyhan.........14 temmuz(hadi kızlar hala haber yokmu ???????) Menekshe................28-29 temmuz(hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos kış güneşi..................2 ağustos esengüven..................1-3 Ağustos hazal3......................3 agustos bera.........................3 agustos birmur......................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos sultan......................12 Ağustos Yağmurun annesi......13 Ağustos Yaz esintisi...............14 Ağustos Nur85......................15 Ağustos ecem09.....................18 ağustos vahide-m..................20 21 agustos eboş.........................22Ağustos zuzu........................22 Ağustos Selzeh.....................22-23 Ağustos yoncax....................22-23 agustos duygum_06.................23 Ağustos seduş........................24 Ağustos eyşan........................24 Ağustos butterfly45...............28 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
merhaba melekler ,regl olan arkadaslar uzulmeyin bir dahaki aya kismet olur insallah.
fatoscum bence sen hamilesin benim bastan beri icime boyle bi his doguyor.kismet bakalim.ben bu aralar pek goremiyorum tadilat yeni bitti.simdide uzun ve yorucu bir temizlige basladim .hepinize sevgilerle
merhaba canımmmm ayyyyy yerim ben seni yerim yerimmm
bunlar ne güzel sözler böyle inş.dediğiniz gibi hamile olurum ümidimi kaymetmedim ama hayırlısı olsun be canımmm inş.herkesinn gönlüne göre verir rabbim allah razı olsunn canım benim çok sağol
sağol hayatım iyiym bende daha iyiyim canım belim ve sırtım ağrıyo bitek bide eğer gerilirsem ozmn sol kasığım ağrıyo hayatım.göğüslerim akşam yatarken ve sabah kalkarken çok sızlıyolar ve acıyolar ama gün içerisinde dokununca bi acı oluyo öbürtürlü yok bişey
Fatoşcum senin belirtiler iyiye alamet gözüküyo umarım seni sevindirir bu belirtiler bu ay cnm senin bebiş gelir bu ay inşallah. Nurcum sen nasılsın en yakın beklediklerimden biride sensin hadi bakalım.