Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ablam yaaaaa çokkkk üsüldüm inan başına gelenlere..
ama bi okadar da kıskandım seni bunca olaylardan sonra hala hayata bakış açına ve hayatla dalga geçebilmene bayıldım...
ayy ben seni yerim yaaa...
gerçekten de dediğin gibi nedenler yiyip bitiriyo içimizi ama başına gelmeyince birisi güsel bi ablamıs çıkıpda DANNN diye kafana vurmadıkça anlayamıyomuşsun ama şimdi inan çok ii anlıyorum..
bunun içinde çokk teşekkür ederim sana semazen ablam...
eşinin de hakkını yememek lazım gerçekten inşallah daha upuzuuuuuuuuuunnnn bi ömür boyu beraber dahada mutlu olduğunuz günler geçirirsiniz...
buarada ablam be bu yaştan sonrada doğurmam demişsin ya aslında ne güsel olur
😀
hoşgeldin ve iyiki geldin aramısa ablacımmm inan bisde seni çok sevdikk....:a025:

Chatlak yokk canımm yaa almıyımm 🙂
gerçekten bu saatten sonra ne kafam ses kaldırıyor nede gürültüyü 😀 inan kızkardeşlerime gittiğim zaman eve dönmek için sabırsızlanıyorum🙂 yıllardır sessliğe alıştım evin içinde allah yeğenlerimede cümle çocuklarada uzun ömürler versin.Ama ben yokuuumm 😀
sizlere anlatmak istediğim kendinizi lütfen üzmeyin beterin beteri var ben çok çektim allah sizlere çektirmesin.Hepinizin muradını tez vakitte hayırlısı ile versin bana o zamanlar büyüklerim hep derdiki ( sanki şimdi 70 likmişim gibi töbe töbee ) dua ederken allahım senin hazinende çoktur benim yuvamada nasip et halbuki içten dua ederdim ama demekki fazla içten etmemişimm 😀 hayatla dalgaya gelince canımm benimm
bu hayat başka türlü çekilmezki du 😀 ben bide dert köşesi varsa oraya gidiyim görümcemin yaptıklarını anlatsam roman olur...................
Sevgi ile kalın allaha emanet olun dün gece zuzumdan yeni bir kelime öğrendim onuda yazıyım

Melekler sizi korusun

Yazini okurken hayran kaldim.
Ne kadar güclüsün, ne kadar güzel konusuyorsun.
Evet hersey zamaninda güzel.....
Herseyde bir hayir vardir dedigin gibi.
Allah sana ve esine saglik sihhat versin.
Iyi dileklerin, desteklerin icin simdiden cok tsk ederim. Seni aramizda görmek beni cok mutlu etti 🙂

eN GüNCeL LİSTE BuRDa GeL vatanDaŞ GeEeELL...

Gülgüzeli.................22 Temmuz(haber var mı?)

Güler.......................6 Ağustos (haber var mı?)
Babyboy..................14 Ağustos(haber var mı?)
Patricia....................17 Ağustos(haber var mı?)
Blackrain................23 Ağustos(haber var mı?)
CHATLAK.................29 AĞUSTOS
oknlyl.....................5 Eylül
Eros........................6 Eylül
Mery..................... 11 Eylül

Güldünyam.............12 Eylül
zuzus.......................15 Eylül
KızıL Ötesi...............16 Eylül
selda.....................(tarih belli değil)
fnd72.....................(tarih belli değil)

logicaldream...........ağustosun ilk ve tek ve ennnn şekerrr hamişiiiiii

buarada arkadaşlar zuzus da aramıza yeni katıldı.oda istiyomuş şeker bi bebiş konuda da aktif olucak bundan sora...

günaydınlarrrrrr.....
herkese hayırlı cumalar melekler allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bu mübarek günde bütün dualarımız kabul olsunnn....

günaydın kızlar epeydir yoktum sebebini söyleyeyimde gülün burayı bulamadım ya
sinirden öldüm bende daha bilgisayarı bile açmadım siz yoksunuz diye bugün bir bakayım dedim meleklerim burda o kadar sevindim ki anlatamam buldum kaybettim sonra tekrar buldum ama inanın kıslar sizsiz olmuyor ya ....
yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldin demek istiyorum allah inşallah yavrularınızı kucağınıza almayı nasib etsin arkadaşlar...
bilgeciğiğm bir problem olmamasına çok sevindim...
bu arada ben regli oldum kızlar olmasam şaşardım zaten de neyse
yeni tarih yeni umut listede tekrar ben 24 eylül

semazen ablacığım gerçekten inanılmaz bir kadınsın gücün olaylara tavrın cesaretin beni sana hayran etti
yaşadıklarını bizimle paylaşman bize yol göstermen ve yanımızda olmana çok sevindim ve çok saygı duydum ...
bundan sonrada bizimle ol ablacığım senden öğreneceğimiz çok şey var...