Inşallah cnm ya bu ay senle birlikte bekliyoruz listedede arkandayım hadi hayırlısı tatlım inşallah birlikte hamiş kalırız ve listede arkamızdan gelir ....
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: umutsuz-reyhan.........14 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) mavim.......................19 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) ecem09.....................24 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
MelekAnıl................25 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) Eyşan.......................25 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos bera.........................3 agustos birmur......................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Yağmurun annesi......13 Ağustos Yaz esintisi...............14 Ağustos Nur85......................15 Ağustos eboş.........................22Ağustos duygum_06.................23 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) Sergül.......................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
Ben bayadır buralardayım cnm ya aslında ama senine karşılaşamadık özetleyim sana 9 ay önce 3 aylık bebeğim karnımda öldü cnm 6 ay ara verdik üç aydır devam ediyoruz yumurta çatlatma yaptu doktorum ilk ay şimdi ise kendiliğimden bekliyorum hayırlısı inşallah sen ilaç kullanıyodun sanırım ondan bekliyosun değilmi?
Ben bayadır buralardayım cnm ya aslında ama senine karşılaşamadık özetleyim sana 9 ay önce 3 aylık bebeğim karnımda öldü cnm 6 ay ara verdik üç aydır devam ediyoruz yumurta çatlatma yaptu doktorum ilk ay şimdi ise kendiliğimden bekliyorum hayırlısı inşallah sen ilaç kullanıyodun sanırım ondan bekliyosun değilmi?
anladım canım hayırlısı inşallah 6 aydan sonra heyecanlı bir bekleyiştir sanırım şu an yaşadığn ama ben 1 ay ara verdim onu bile zor getirdim.canım ilaç değilde adet sonrası aşı olmam gerekiyor onun için 1.denemeden sonra 1 ay ara verdik🙂