:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: umutsuz-reyhan.........14 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) mavim.......................19 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
ecem09.....................24 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) MelekAnıl................25 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos bera.........................3 agustos birmur......................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Yağmurun annesi......13 Ağustos Yaz esintisi...............14 Ağustos Nur85......................15 Ağustos eboş.........................22Ağustos duygum_06.................23 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) Sergül.......................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)[/QUOTE]
melekler yazdıklarım sanırım ilginizi çekmedi yorum yapmadınız nacizane bulduğum bilgileri paylaşmak istedim burdaki arkadaşlar haömiş olmak için birbirlerine destek olup bilgi paylaşımında bulunuyor.bende birşeyler eklemek istemiştim umarım benimde azda olsa katkım olyordur.....bende bir an önce hamiş olmak için uğraşıyorum doğal yollardan çünki bizdede ıbbı bir etken yok olmaması için sadece besin maddeleriyle oluşumunu hızlandırmaya çalışıyoruz....
evet az kaldı canım 6 günüm var ama heyecan basıyor varmı bırseyler bılmıyorum ama kısmet artık Allah ım bılır ama ınsallah gelıyordur mınık melegım benım...
Kıs az güneşi senin kızın olcak galiba mide bulantısı çok olanın kız olma ihtimali yüksekmiş senin bulantıların ne zman başladı ne zaman şiddetini arttırdı:fırtına:
Kıs az güneşi senin kızın olcak galiba mide bulantısı çok olanın kız olma ihtimali yüksekmiş senin bulantıların ne zman başladı ne zaman şiddetini arttırdı:fırtına:
bı haftadır var ama cok azdı dun aksamdan berı öldurdu benı hal devam edıyoyemek aklıma geldıkce zor yetısıyom hayırlı evlat versın allah ama gonlumuzden gecen kız tabıkı oğlumada sordum oda kız dedı