Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

benımde 1 haftam kaldı acaba hamılemıyım :esra: çok merak edıyorum ınsallah bebısım gelıyordur ya
İnşallah cnm inşallah bebişin bu ay gelicek bizlerde teyzeleri olarak sevinicez çok şanslı burdaki bebekler bir sürü yüreği sevgi dolu teyzecikleri var bu arada yap bi kan testi rahatla bizde rahatlayalım gününü bekle diyom amma bende merak etmiyo değilim hani sen biz sabah uyurken gitki çatlamayalım meraktan hadi cnm benim hayırlı haberlerle gel.

canım evet biraz ilginç miş.yani bu işler tek taraflı olmuyor her iki tarafta aynı derecede istekli olmalı.yani ne diyelim bunda da vardır bir hayır. demekki zamanı var daha.sanırım yaşınız biraz daha genç dimi?

İnşallah ağzın bal yesin hayırlısıyla umarım herşey yolunda gider biliyorsun bilmeden 3tane ilaç içtim dr hamilelik ya devam eder ilaç etkilediysede düşükle sonuçlanır dedi.

Ben hep diyorum pozitif düşün pozitif olsun.Millet kutularca ilaç bitiriyor da bişey olmuyor.İnşallah seninkine de olmaz da bundan sonra 'ahh şuram ağrıyor ahh midem bulanıyor' dediğini dinleriz bol ol 😉

Smart girl bence kaçırılmaması gerekn güzel bir duygu eşini ikna et anne olduğunda diyeceksinki ben bu zamana kadar neden erteledim bu duyguyu daha önce tatsaydım kaçırma değerli günlerini gün aşırı , yapabiliyosan hergün ilişkiye adetine 10gün kalana kadar devam et.

Yok yaaa ne genci hadi ben tamam 28 de o 37 yaşında;çocuk dede diyecek ona bu gidişle.Anlamadım gitti;o yalvarıyordu ben yok diyordum.Burdan aldığım gazla ben tamam dedim bu kez de o yanaşmadı.
Benimki bunadı mı neeee 😀 😀 🙂

Ama şimdi o 'yok' dedi ya olur da bebiş olursa bu kez 'sen daha çok istedin hadi ilgilen benim işim var 🙂' deme lüksüm kalmamış olur. Hoşş,oraları düşünene kadr öncesi var bu işin ama işte....
O da onu mu hesaplıyor ne;sorma aynı evde iki oğlak yaşamak çok zor 😕

Cnm bu çocuk kardeşsizmi kalıcak,ikinciside 80 yaşında olur artık bu hızla antony vardı ya onun gibi baba olur seninki valla ikna et cnm benim bak yaş gelmiş geçiyo ikincisine anne olduğumda 26ydım ben doğru değilmi yoncax ama

Bi de biz öyle iki günde bir ya da her gün birlikte olmadık ki hiç evlendiiğimiz ilk günlerde dahil. 😕 İkimizde düşkün değiliz.
Bilmem yani kızlar ne olacak bizim iş... 🙁

Bende Oğlağım sen boşver onu bunuda ikna et benimki bu ara bir surat bir surat diğerlerindede pek istememişti ama altını bile açtı çocukların dayanamıyo onlar doğunca senden meraklı oluyolar bebekler sevdiriyo kendini, bense senin güzel bir kızınn olur ince hesapları bırakın heyy iki keçi güzel bir daha elinize geçmiyecek zmanı kaçırıyorsunuz yumurtalarında yaşlanacak seninle dahada ikna olmadıysan ne diyim sana cnm benim.

Ya biz ikimizde özgürlüğümüze fazla düşkünüz.Nerdeyse dünyayı gezdik ama hala görmek istedğimiz yerler , yapmak istediğimiz şeyler var.Çocuğu benden çok istiyor biliyorum hatta ben onunla kıyaslandığında stemiyor grubuna girerim siz düşünün artık ama o da biliyor ki eğer olursa çoğu hayalimizi uzun vadede ertelemiş olacağız.Cesaret edemiyor sorumluluğu almaya.Çünkü çok sorumluluk sahibidir.
Ya işin tuhafı ilk kez ben tamam dedim yaaa.... Sarılır kucağıma atlar diye beklerken bu kez de onun gelecek kaygısı tuttu... 😕