Ben de iyiyim canım dışarı çıkmam gerekmişti sabah;gelince haliyle kahvaltı falan yaptık ancak oturabildim bilgisayarın başına. 🙂 Bakalım neler kaynatmışsınız dedim ama sayfa kaçırmadıysam yeni güzel haberler yok gibi 🙁
canım yoksun burda ama gırınce okursun artık vallahı leptopun tr de çekerde ınternet baglantısı yapamazsın çünkü şifrelıdır ama otelde gırebılırsın öyle bılıyorum tatlım merak etme persembe yada cuma sabahı yapıcam testı canım regl olmassam tabıkı...
Canım ben Bilgisayar öğretmenyim.İçin rahat olsun wireless varsa laptopında kiii artık olmayan pek kalmadı.Bağlantı sorunu yaşamazsın.Cafelerin çoğunda ve alışveriş merkezlerinde sınırsız wireless var.Sadece wirelessını açık tut ve yeni bağlantıları göstermek için Ağ Balnatılarıma girip 'kullanılabir kablosuz ağları göster'e tıklaman yeterli. 🙂
İyi yolculuklar... 🙂
Slm canımcım!
15inde kan testini yaptırdığında regline kaç gün vardı da çıkmadı ya da kaç gün geçmişti?Bir de şeyi soracağım 18in de yaptırdığında kaç çıktı BHcg değerin?
canım sergül yok burda ama ben bılıyorum yazayım sana sergül kan testı yaptırdıgında daha reglıne 8 gün vardı yanı bugün normalde regl zamanı ayın 18ınde yanı 3 gün sonra yaptırdıgında da 23 küsür çıktı bılıyorum bugün tekrar etmıs doktor 248 küsür çıkmıs daha kesesı görünmemıs haftaya tekrar gıdecekmıs
canım sergül yok burda ama ben bılıyorum yazayım sana sergül kan testı yaptırdıgında daha reglıne 8 gün vardı yanı bugün normalde regl zamanı ayın 18ınde yanı 3 gün sonra yaptırdıgında da 23 küsür çıktı bılıyorum bugün tekrar etmıs doktor 248 küsür çıkmıs daha kesesı görünmemıs haftaya tekrar gıdecekmıs
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: umutsuz-reyhan.........14 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) mavim.......................19 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
ecem09.....................24 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) MelekAnıl................25 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos bera.........................3 agustos birmur......................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Yağmurun annesi......13 Ağustos Yaz esintisi...............14 Ağustos Nur85......................15 Ağustos eboş.........................22Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) Sergül.......................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)