canim allah izin verirse haftaya cuma ogle sonu gibi yola cikicaz biraz arabanin bakimi var oda biterse cumaya cikicaz insallah canim ama senin haberinide insallah gitmeden alirim canim sen cuma sabahi benim icin test et canim oldumu.
En son Haziran 23te görmüştüm adetimi ama öne çekerdi hep Temmuzun 15inde yaptırdım çıkmadı 18inde başka biryerde yaptırdım çıktı Reyhanada söylüyom başka yerde yaptır diye ama benimle yıldızı barışmadı herhal herkese cevap veriyo onca şey yazdım sağolsun cevap yok .Bu arada 5gün kala idrarımdada pozitif verdi silik bir şekilde 5günden öncede yaptığımda pempelik yoktu ama şüphelenmiştin kan testi yanılttı beni insan heray 2tane yapınca prof oluyo kıssss
Umutsuz Reyhan daha öncede yazdım Testini başka yerde tekrar yap diye 1-2satte veren bir yerde yaptır özel hastaneler hemen veriyo ben testimi 15inde yapmıştım yok dediler başka bir yerde 18de yaptırdım sonuç olumlu. Senin iki testte pozitif verdiyse inşallah hamilesindir.
Slm canımcım!
15inde kan testini yaptırdığında regline kaç gün vardı da çıkmadı ya da kaç gün geçmişti?Bir de şeyi soracağım 18in de yaptırdığında kaç çıktı BHcg değerin?
canım yoksun burda ama gırınce okursun artık vallahı leptopun tr de çekerde ınternet baglantısı yapamazsın çünkü şifrelıdır ama otelde gırebılırsın öyle bılıyorum tatlım merak etme persembe yada cuma sabahı yapıcam testı canım regl olmassam tabıkı...