Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Anlaştık tabi Reyhancım biz kardeşiz tüm iyi niyetli insanlar birarada ben sana üzüldüğüm için başka biryerde yaptırdiye ısrar ettim yalnış olabiliyo sonuçta umarım gönlünce olur

ya kıslar erkenden test yapmayalım artık lütfen çok üzülüyoruz sabırla dayanaşarak bekliyelim günleri SELZEH SENDE BANA SÖZ VERMİŞTİN UNUTMA CNM

sözümü unutmadım canım yapmıcam zaten beklemek ıstıyorum çünkü yaparsam kan testı ve negatıf çıkarsa simdi üzülürüm o yuzden beklıcem adet günümü olmazsam yapıcam umudumu kaybetmek ıstemıyorum

ah ah canım bende öyle teselli buluyom zaten belirti melirti yok anacım forumu okuyunca üzülüyom bende hiç bi halt yok diye..herkesde bişeler var...
cnm kafana takma belırtı yok dıye bu erken belırtıler yenı moda oldu onceden boyle bıseymı vardı adetın gecıkır oyle anlasılırdı takma kafana o guzel canınısıkma gelır senınde melişin:fırtına:

Aslında en doğrusu adetin geçmesini beklemek çünkü kimyasal gebelik diye bir şey var yanıltabiliyo insanı........Burdaki tüm arkadaşlarım umarım hayırlı evlatlarınız olur tez vakitte dilerim ALLAHIM dan.