😕 aşk olsun bitanem walla inan senle lakası yok iş yerinde olunca nete girip girip çıkıyorum.. ama seni kırdıysam affet 🙁 inan senle ilgili deil biz hepimiz kardeşiz kin güdermiyiz
ne olur bnei anlayın sonucumu netleşmediği için çoook dalşgınım :m0rphine: arabada kullanımıyorum dalgınlığımla ... yarın tekrar kan testi yaptıracağım canım öpüyorum serüglcüm sni anlaştık diilmi :fırtına:
Anlaştık tabi Reyhancım biz kardeşiz tüm iyi niyetli insanlar birarada ben sana üzüldüğüm için başka biryerde yaptırdiye ısrar ettim yalnış olabiliyo sonuçta umarım gönlünce olur
eyvallah bacım benim sen ne rahatsın kıs bu ay maşşallah inş hamişin kıs çoğu hamiş sadece gün geçmesi ile anlıyo cnm belirtim yok diye dert etme kardeşim ok
sözümü unutmadım canım yapmıcam zaten beklemek ıstıyorum çünkü yaparsam kan testı ve negatıf çıkarsa simdi üzülürüm o yuzden beklıcem adet günümü olmazsam yapıcam umudumu kaybetmek ıstemıyorum
eyvallah bacım benim sen ne rahatsın kıs bu ay maşşallah inş hamişin kıs çoğu hamiş sadece gün geçmesi ile anlıyo cnm belirtim yok diye dert etme kardeşim ok
sözümü unutmadım canım yapmıcam zaten beklemek ıstıyorum çünkü yaparsam kan testı ve negatıf çıkarsa simdi üzülürüm o yuzden beklıcem adet günümü olmazsam yapıcam umudumu kaybetmek ıstemıyorum
Aslında en doğrusu adetin geçmesini beklemek çünkü kimyasal gebelik diye bir şey var yanıltabiliyo insanı........Burdaki tüm arkadaşlarım umarım hayırlı evlatlarınız olur tez vakitte dilerim ALLAHIM dan.