Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya bılmıyorum çıkarmı çıkmazmı çünkü bellı olmuyor baksana o yüzden sımdılık beklemede olucam canım

😕 aşk olsun bitanem walla inan senle lakası yok iş yerinde olunca nete girip girip çıkıyorum.. ama seni kırdıysam affet 🙁 inan senle ilgili deil biz hepimiz kardeşiz kin güdermiyiz
ne olur bnei anlayın sonucumu netleşmediği için çoook dalşgınım :m0rphine: arabada kullanımıyorum dalgınlığımla ... yarın tekrar kan testi yaptıracağım canım öpüyorum serüglcüm sni anlaştık diilmi :fırtına:

ayy heyecanlandım şimdi evet sergül yazdıklarını kaçırmısım tatlım çok önemli bişeyi de kaçırmışım affet🙁
Nedemek zuzum cnm benim sen bi test alda yap bakalım belki test bölgesinde kıpraşma olur bak bi bakalım.
Herkesin test sonucunu beklerken yanında olmak isterdim inanın kendimin gibi seviniyorum

burası bi ev gibi bi aileyiz sanki sende geldin dahda büyüdük melişler gelince dahada büyiycez yalıya falan geçmek gerek o zaman

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzzz....hepberaber heyecanlarımızı paylaşmak çok eğlenceli başka kimseyle konuşulmuyor çoğu zaman burda herkes birbirinin halinden anlıyor çekinmeden anlatabiliosun herşeyi..