Kanda yaptırırsan yüzde 90 çıkar diye biliyorum yakın bir yer varsa yaptırda aydınlat bizi kesin kes çıkması lazım tabi herzaman endoğrusu adet geçmesini beklemekte ben yapamadım sebeplerimde vardı ama sebep olmasada yine bekleyemezdim sanırım
En son Haziran 23te görmüştüm adetimi ama öne çekerdi hep Temmuzun 15inde yaptırdım çıkmadı 18inde başka biryerde yaptırdım çıktı Reyhanada söylüyom başka yerde yaptır diye ama benimle yıldızı barışmadı herhal herkese cevap veriyo onca şey yazdım sağolsun cevap yok .Bu arada 5gün kala idrarımdada pozitif verdi silik bir şekilde 5günden öncede yaptığımda pempelik yoktu ama şüphelenmiştin kan testi yanılttı beni insan heray 2tane yapınca prof oluyo kıssss
😕 aşk olsun bitanem walla inan senle lakası yok iş yerinde olunca nete girip girip çıkıyorum.. ama seni kırdıysam affet 🙁 inan senle ilgili deil biz hepimiz kardeşiz kin güdermiyiz
ne olur bnei anlayın sonucumu netleşmediği için çoook dalşgınım :m0rphine: arabada kullanımıyorum dalgınlığımla ... yarın tekrar kan testi yaptıracağım canım öpüyorum serüglcüm sni anlaştık diilmi :fırtına:
teşekkür ederim canım hoşbulduk inşallah canım umarım...
burası inanılmaz güzel ya hiç tanımadığımız insanlar için dualar ediyoruz üye olmadan önce bile takip ediyordum test sonuçlarınız ne çıkacak diye meraktan ölüyodum çok güzel gerçekten süper iyiki sizin aranıza bende katıldım
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzzz....hepberaber heyecanlarımızı paylaşmak çok eğlenceli başka kimseyle konuşulmuyor çoğu zaman burda herkes birbirinin halinden anlıyor çekinmeden anlatabiliosun herşeyi..