Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aslında senın az kalmıs sen test yapsana muhtemelen sılıkte olsa çıkar gebelık varsa canım nasıl duruyosun vallahı hadı dene

belli olurmu ki acaba ...ya aslında bu sabah test almayı düşündüm rüyamdan hemen sonra ama sonra vazgeçtim pazartesine kadar sabretmek istiyorum korkuyorum açıkçası geçen ay olasılık çok düşüktü ama dayanamayıp test yapmıştım tabi hüsran çok üzülmüştüm

bence dene ıstersen canım belırtılerın var hamıle olabılırsın belkı sılıkte olsa çıkar varsa gebelık çıkmazsada erken dersın günün gelınce yıne denersın

inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz canım evet bu site ve arkadaşlıklar çok güzel katılıyorum sana

amin inşallah...bende iki aydır deniyoruz olmuyor.doğum kontrol hapı ile korunuyordum ondan etkilendi sanırım bu ay ne olacak bakalım zaten kendi kendime karar aldım bu ay da adetim biter bitmez çalışmalara devam birde keçiboynuzu kürü ile birlikta oldu oldu yine olmazsa diğer aylarda özel bi çaba sarfetmemeye kara aldım...takıntı yaptım iyice hamile kalmayı normal yaşamımı etkiler oldu...allah inşallah bi gün nasip...

haklısın canım kafaya çok takınca gerçekten etkileniyoruz akışına bırakmak lazım Allah en uygun zamanı bilir inşallah hepimiz için hayırlı zamanda olur..

bence dene ıstersen canım belırtılerın var hamıle olabılırsın belkı sılıkte olsa çıkar varsa gebelık çıkmazsada erken dersın günün gelınce yıne denersın

evet aslında haklısın iş çıkışında eczaneden alayım dediğin gibi belki silikte olsa çıkar aman olmasa da üzmicem kendimi hayırlısı peki bu test aç karnına yapılması gerekmiyormu akşam yapsam olur mu?