:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: umutsuz-reyhan.........14 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) mavim.......................19 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
ecem09.....................24 temmuz MelekAnıl................25 temmuz Eyşan.......................25 temmuz vahide-m..................27-28temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos bera.........................3 agustos birmur......................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Yağmurun annesi......13 Ağustos Yaz esintisi...............14 Ağustos Nur85......................15 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) Sergül.......................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
bu arada belirtilerimi yazmak istiyorum umarım psikolojik değildir🙁 3 akşamdır bacaklarımda çok fazla ağrı ve üşüme, kasıklarımda ara ara ağrı sağda solda değişiyor, göğüslerimde dolgunluk ve ağrı, dünden beri az akıntı (limon sarısı renkte), çok değil ama belimdede ağrı var şimdilik bunlar ama umarım kendimi dinlediğim için psikolojik değildir
evet bizler cok iyi dostutuz. ama senin yazdiklarinda cok yanlis bence sen once kendini tanitp duygularini dusuncelerini bizimle paylasip sende dost olabilirsin ama sen yanlis yaziyorsun ve yanlis yapiyorsun bir kadin gibi deyilde esinden aylismis cocuguyla ortada kalmis bir erkek gibi yaziyorsun yani senin hakkinda dusuncelerim sanki kadin deyilde erkeksin burda herkes bir bebek karari almis ve o bebegin kararini almadan once gelecegini dusunerek bu karari verdik allah insallah kalbimizdekini bize nasip eder sende bebeklerimiz hakkinda kafani yorma biz on meleklerimize guzel bir gelecek sagliya biliriz.
evet Hazal, haklısın burada böyle bir şey yazmamalıydım.. benim 1 kzım var, dünya'da tadılabilecek en özel duygudur anne olmak.. Şimdi beni de kabul ederseniz,iyi birer dost olabiliriz. hem sizlere tecrübeli bir anne olarak yardım edebilirim..
canım ıyıyım sen nasılsın?belım agrıyor aynı sekılde ara ara kasıklarıma agrı gırıyor sag sol yada ıkısıne bırden batmalar oluyor dün gelen akıntı bugün yok bide çok sıcak vücdum sankı adet olacakmısım gıbı bel agrım ve kasık agrım batmalarım oluyor
bu arada belirtilerimi yazmak istiyorum umarım psikolojik değildir🙁 3 akşamdır bacaklarımda çok fazla ağrı ve üşüme, kasıklarımda ara ara ağrı sağda solda değişiyor, göğüslerimde dolgunluk ve ağrı, dünden beri az akıntı (limon sarısı renkte), çok değil ama belimdede ağrı var şimdilik bunlar ama umarım kendimi dinlediğim için psikolojik değildir
canım ıyıyım sen nasılsın?belım agrıyor aynı sekılde ara ara kasıklarıma agrı gırıyor sag sol yada ıkısıne bırden batmalar oluyor dün gelen akıntı bugün yok bide çok sıcak vücdum sankı adet olacakmısım gıbı bel agrım ve kasık agrım batmalarım oluyor
bende iiyim cnm daha once adet olmadanda agrırmıydı kasıkların ve belın benım oldugum gun agrırdı ve adet gunum geldıgınde kasıklarım ve belım hıc agrımadı ama akıntım cok oldu wc ye sık gıttım adet oldum dıye
bende iiyim cnm daha once adet olmadanda agrırmıydı kasıkların ve belın benım oldugum gun agrırdı ve adet gunum geldıgınde kasıklarım ve belım hıc agrımadı ama akıntım cok oldu wc ye sık gıttım adet oldum dıye
canım benım belım ve kasıklarım bı yumurtlama günümde çok agırırdı bıde adet olcagım gün anlardım zaten adet olacagımı baska zamanda hiç agrım ve akıntımda olmazdı yumurtlama günüm çoktan geçtı adetıme 1 hafta var anlayamıyorum vallahı
canım benım belım ve kasıklarım bı yumurtlama günümde çok agırırdı bıde adet olcagım gün anlardım zaten adet olacagımı baska zamanda hiç agrım ve akıntımda olmazdı yumurtlama günüm çoktan geçtı adetıme 1 hafta var anlayamıyorum vallahı