Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim ben cikiyorum size iyi sahbetler ben isten gelince okurum yazdiklarinizi bide canim sen yumurtlama gununden kac gun sonra belirtiler basladi tam olarak hatirliyosan onlarida yazarmisin canim.

çok iyi dostsunuz galiba, yazdıklarınızı okudum, Rabbim gönlünüze göre versin, bendaha yeni katıldım,1 kızım var kısmetse 2. yi düşünüyorum.. hayırlı geceler..
evet bizler cok iyi dostutuz. ama senin yazdiklarinda cok yanlis bence sen once kendini tanitp duygularini dusuncelerini bizimle paylasip sende dost olabilirsin ama sen yanlis yaziyorsun ve yanlis yapiyorsun bir kadin gibi deyilde esinden aylismis cocuguyla ortada kalmis bir erkek gibi yaziyorsun yani senin hakkinda dusuncelerim sanki kadin deyilde erkeksin burda herkes bir bebek karari almis ve o bebegin kararini almadan once gelecegini dusunerek bu karari verdik allah insallah kalbimizdekini bize nasip eder sende bebeklerimiz hakkinda kafani yorma biz on meleklerimize guzel bir gelecek sagliya biliriz.

günaydın melekler bugün fazla giremicem yine belirti namına tık yok..off canım çok sıkılıyor takmıyomuş gibi görünüyorum eşime ama ah bide içime sorsanız..eylül sonuna kadar süre biçtik kendimize olmazsa tedaviye başlıcaz artık...allahım aratmadan versin ...sizleri seviiyorum hoşçakalın..

inşallah canım tedaviye gerek kalmadan bebeğiniz gelir folik asit kullanıyormusun?