Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

öyle cnm zaten herşeyde istihareye yatmak doğru değil biz elimizden geleni yapıyoz🙂geriye Rabbime tevekkül etmek kalıyo O bizim için en uygfun zamanı biliyo o zaman gelince bizimde meleklerimiz gelcek inş.
çok iyi dostsunuz galiba, yazdıklarınızı okudum, Rabbim gönlünüze göre versin, bendaha yeni katıldım,1 kızım var kısmetse 2. yi düşünüyorum.. hayırlı geceler..

Hazal inşallah hamilesin cnm bu ay hayırlı haberlerini alıcaz inşallah sentakmamaya bak diycem ama bunu senmi söylüyon diyecen...ALLAH hayırlı bir kız evladı nasip etsinde severiz inşallah.

Hazal inşallah hamilesin cnm bu ay hayırlı haberlerini alıcaz inşallah sentakmamaya bak diycem ama bunu senmi söylüyon diyecen...ALLAH hayırlı bir kız evladı nasip etsinde severiz inşallah.
amin canim insallah allah dualarimizi kabul ederde bu ay melegim gelir en cokta uzuldugum canim ben tatile gidicem ve regli orda baslikcak ay ben o camilere falanda giremem ay insallah bu ay malegim gelirde reglim gelmez kac senedir icimde bir ozlem vardi ay insallah allah yardim eder oralari bana nasip eder bana dua edin canim.