Kizlar bende bu aralar anne olma istegimi ertelesem mi diye düsünüyorum.....
cok yogun, stresli günler geciriyorum yapmam gereken okadar cok sey varki aklimda tutamiyorum binbir is beni bekler.....
cok yogun, stresli günler geciriyorum yapmam gereken okadar cok sey varki aklimda tutamiyorum binbir is beni bekler.....
Cok yoruldum artik..... 🙁[/quote]
merycimm bence erteleme o geleceği zamanı bilir allahdan hayırlısını iste canım artı herşeyi geldiğinde değiştiriverir bence meleğin görürsün bakk....
eroscummmmmm saat 17.37 - 7 dakika önce aldın sonucu havalardan toplarıs inşallah seni bitanem,hadi bakalım inşallahhh ilk hamişimizin haberini alırıss canımmm....
günaydın kısllaarr,
herkes için güzel bi gün olur inşallah.. güzel haberler alırız bugün artık 🙂 kıslarr yaa hala regl olmadım test yaptırmak için sabırsızlanıyorum ama iki gün daha beklesem diyorum bi yandan da offfff ne zor yaa beklemek :minik:
günaydın kısllaarr,
herkes için güzel bi gün olur inşallah.. güzel haberler alırız bugün artık 🙂 kıslarr yaa hala regl olmadım test yaptırmak için sabırsızlanıyorum ama iki gün daha beklesem diyorum bi yandan da offfff ne zor yaa beklemek :minik:
Allah yardımcın olsun merycim, inş. sorunlarının ve işlerinin üstesinden kolaylıkla gelirsin..
eğer kendini hazır hissetmiyorsan erteleyebilirsin, ancak hayatındaki herşeyi önemine göre sıraya koymak en güzeli canım.. hamile kalman zor oluyorsa ertelemeyi tekrar düşün..