F filz Üye Üye 2 Şubat 2014 #70.332 Kızlar adetime 1 gün var ama adet olacagima dair bi belirti yok. Bembeyaz akıntı geliyor acaba test yapsam mı ya çok sabirsizim 🙁
Kızlar adetime 1 gün var ama adet olacagima dair bi belirti yok. Bembeyaz akıntı geliyor acaba test yapsam mı ya çok sabirsizim 🙁
F filz Üye Üye 3 Şubat 2014 #70.334 Aynı Rafza ya. Kasiklarimda şişlik var test yaptım ama erken olduğu için negatif çıktı bir hafta sonra tekrar yapicam bakalım inşallah vardır inşallah 🙂
Aynı Rafza ya. Kasiklarimda şişlik var test yaptım ama erken olduğu için negatif çıktı bir hafta sonra tekrar yapicam bakalım inşallah vardır inşallah 🙂
R rafza Yeni Üye Üye 3 Şubat 2014 #70.335 İnşallab umudunu kaybetme stres yapma Rabbim yüzünü güldürür inşallah.
muamma Aktif Üye Üye 5 Şubat 2014 #70.337 kızlar çok şükür keseyi gördük kaldı kalp atışı onuda görürsek tam rahatlıycaz filz canım inşallah senden de bu ay güzel haberi alırız duaların seninle🙂
kızlar çok şükür keseyi gördük kaldı kalp atışı onuda görürsek tam rahatlıycaz filz canım inşallah senden de bu ay güzel haberi alırız duaların seninle🙂
F filz Üye Üye 6 Şubat 2014 #70.340 Valla Rafzacim ben yasamadim. Ama hala adette olmadım bakalım hayirlisi. Sende kanamami var