Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Anladim cnm sagol ben kompres koyuyorum oda cok ferahlatiyor🙂 hihi benim kiz butun gun bende agladi babasi aliyor hemen susup onun yanaklarini yalamaya basladi🙂 baba kiz bana nispet yapiyor🙂 ilk zamanlar kac saate bir emzirdin sut gelsin diye bugun pompayla sagdim bakmak icin cok az gelmis 1tatli kasigi oda tek soldan sagdan hic yok;( zamanla gelir ins.

Yok cnm ac kalmasindan mama alsin daha iyi napalim nasibinde varsa emer beni..ama stress yPmicam..yeterki saglikli olsun kuzucuklar🙂

Sagol cnm insallah sira sende🙂 hic korkma dogumdan 2saat sonra kendim dus yaptim ve yurudum..yanindaki melek icin hersey unutuluyor🙂 canim sen bol bol yuru ve dizlerini kirip kalcani yuvarla bebegin kafasi iyicee insin benimki yukardaydi😉 insallah firsat bulunca eklicem ben tek telden giriyorum bi ara laptopu yakalarsam yuklerim🙂

canım allah analı babalı büyütsün. zor olmuş ama allah korumuş sizi. inşallah başka yaşadığınız ilk ve son sıkıntınız bu olur.

canım benim sütüm 20 haftalıktan beri vardı çok şükür mama vermek zorunda kalmadım ama olmasa bende mama verirdim düşünmeden doğumdan hemen sonra emmeye başadı ilk dönem yara ve gazdan pek ememiyordu öyle saat falan tutmadım ben. kısa kısa aralıklarla 1-2 dakkA emiyordu sütümün gelmesinee yetti öyle olunca... birde ben 1 tatlı kaşığı çörek otu yiyordum hergün 2 bardak süt 3 litre kadar su ve 2 bardak rezene çayı içtim şimdide burdan aldığım bir tarifi yapıyırum kimyon papatya ıhöamur rezene anason bunlardan bir çay tarifi vermişler bunu yapınca sütüm baya oluyor bebekte gaz konusunds rahatlıyor inşallah hayırlısıyla sütün gelir ve bebişin sorun yaşamaz

birde ben uyuyamazsam sütüm olmuyordu hala az uykusuz kalıyım hemen sütüm çekiliyor olabildiğince dinlenmeye çalış varsa yardımcı olacak birilerini bulunca emzir ver onlar uyutsun altını değiştirsin sen uyu ben bu dediğimi yapmadım ilk zamanlar sütüm yetmedi memeden inmiyordu sütüm olmayınca ve sürekli ağlıyordu bir hafta kadar böyle sıkıntılı geçti sonra gündüz uyumaya başladım sütüm yetince bebekte daha rahat uyudu bende...

- - - Updated - - -

birde ben uyuyamazsam sütüm olmuyordu hala az uykusuz kalıyım hemen sütüm çekiliyor olabildiğince dinlenmeye çalış varsa yardımcı olacak birilerini bulunca emzir ver onlar uyutsun altını değiştirsin sen uyu ben bu dediğimi yapmadım ilk zamanlar sütüm yetmedi memeden inmiyordu sütüm olmayınca ve sürekli ağlıyordu bir hafta kadar böyle sıkıntılı geçti sonra gündüz uyumaya başladım sütüm yetince bebekte daha rahat uyudu bende...