ayşe&ramo........7 mart arzuzu.................8 mart sultansu.............9 mart n.büşra...............9 mart ffarzuff...............<linkz id="linkz12"><nobr>15 mart </nobr></linkz>melike81...........17 mart muamma........... asenaşule......... bitanesi............. hattt...................
esmerli 200....... ceylinn............... ayşeden............. a.özlem............. suzuu................ @nur..................
ayşe&ramo........7 mart arzuzu.................8 mart sultansu.............9 mart n.büşra...............9 mart ffarzuff...............<linkz id="linkz12"><nobr>15 mart </nobr></linkz>melike81...........17 mart muamma........... asenaşule......... bitanesi............. hattt...................
esmerli 200....... ceylinn............... ayşeden............. a.özlem............. suzuu................ @nur..................
slm kızlar bu ayda olmadı hissediyorum adet olcam offf sıkılmaya başladım inş tez zamanda gelir bebişim dün duydum bi ark daha hamileymiş istememesine rağmen ister istemez bi burkulma oluyo içte 🙁
hakikaten burası bayağı sessiz kaldı.bende bi kaçgündür sorun yaşıyorum.biraz kanamam oldu çok korktuk.iğne vurunduk hap kullanıyoruz ALLAH a şükür bebeğim iyi.şu kritik zamanları da bi atlatsaydık ALLAH ın izniyle.sizin nasıl gidiyo kızlar?
Cnm okadar cok isim oluyorki ev hala insaat az kaldi bir biteydi temizlik yapmaktan olecem;( iyiz ama cok sukur girmeye pek zamanin olmuyor sen nasilsin bakalim?? Sona yaklasiyoruz allahin izniyle🙂kendinize iyi bakin