Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Iyiz cnm sen nasilsin?? Insallah gonlune gore bir ev bulursun🙂 ama ev bulmadan niye esya topluyorsunki?? Mecburmusun cikmaya?? Kendine iyi bak..
evet canım en fazla iki hafta sonra evi taşıyıcam. çünkü sisteme düştükten sonra on beş gün içinde eşimin başlayışını yapması lazım. gerçi izin falan alsa biraz daha süre uzar ama biz burdan gitmek istiyoruz artık beklemek istemiyoruz. hafta sonu bi daha gidip ev bakıcaz.senden ne haber doğum nisandaydı sanırım. çok az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

her şeyin hayırlısı olsun canım. alttan muayene daha sağlıklı sonuç veriyor. inşallah her şey gönlünüzce olur.

ccanlar ben bugun asilama yaptrdm sunuf cnm sana bise sorcan erdemde yaptrdm ben catlatmadan 1gun oncesi iliski ve bugun asilama yne ertesi gun iliski verdi bu normalmi bde nelere dkat etdn surekli yatdnmi cnm acil cevap
canım bende iki defa yaptırdım. ilk gün 3 saat uzandıktan sonra kalkabilirsin ama sonrasında ağır iş yapmaman lazım. ilişki periyodunu benimkide öyle vermişti. inşallah tutar canım da bi daha tekrar etmezsin

ccanlar ben bugun asilama yaptrdm sunuf cnm sana bise sorcan erdemde yaptrdm ben catlatmadan 1gun oncesi iliski ve bugun asilama yne ertesi gun iliski verdi bu normalmi bde nelere dkat etdn surekli yatdnmi cnm acil cevap

biz aşılamadan önce 3 gün perhiz yaptık.aşılama yapıldı ertesi gün ve sonra da gün aşırı oldu canım... ben sadece aşılama yapılan gün evde istirahat ettim sonra normal yaşantıma geri döndüm 😉

suzum hayırlı olsun inşallah bebişin gelir. biraz ağrılı bir dönem yaşanıyor ama bebiş için nelere katlanmıyoruz ki. bana da dr. gün aşırı ilişkiye devam demişti. sebebi aşılama tutmasa bile yumurtalar büyüyüp çatlamaya devam ediyor bu arada tutması için gün aşırı beraber olmanız şart. yatma konusunda da bana gerek yok demişti ama aşılama yaptıran herkesin dr.u 15 gün fazla dolaşmamasını ve mümkün olduğunca yatarak istirahat etmesini önermiş. bu kadar eziyetten sonra bence yatarak istirahat etmek en doğrusu...
İnşallah tutar da hamiş olduğun haberini alırız.

ffarzuff...............<linkz id="linkz12"><nobr>15 şubat
</nobr></linkz>
ceylinn..............17 şubat
a.özlem.............21 şubat
suzuu................28 şubat
@nur..................28 şubat
ayşe&ramo........7 mart
sultansu.............9 mart
muamma...........
asenaşule.........
bitanesi.............
hattt...................
esmerli 200.......
melike81............
ayşeden.............

Anladim cnm insallah hemencik tasinirsiniz..allah gonlunuze gore versin🙂 evet benim tahmini dogum terminim 8nisan az kaldi..insallah sizlerinde bebisleri gelirler tek tek!!