Cok sagol cnm🙂 korse almam lazim ablamda kullanmisti dogumdan sonra ve memnun kalmisti!! Ben simdiye kadar 5 kg aldim umarim daha cok almam ..dogumdan sonra annem kalmak istedi ama redettim🙂 yanliz kalmayi seviyorum cunki hamileligimde bile cok insan istemez oldum etrafimda hihi🙂 yine cok sagol cnm aklima soru geldikce rahatsiz ederim 🙂
- - - Updated - - -
alemsin canım 🙂 valla keşke benim annecim sağ olsaydı da yanımda olsaydı.inan bunu çoooook isterdim.bana yardım ederdi ve torununu çok severdi 🙁 en kısa zamanda mezarına götürücem kızımı bursaya gittiğimde..mekanı cennet olsun anacığmın ve cümlesinin..benim kızım doğumdan sonra beni yanına istemezse gücenirdim ben.vallahi ağlardım..ya annen gücendiyse ? eğer yanında gerçekten olmak istiyorsa inan çok iyi olur.eğer öyleyse bence izin ver gelsin kalsın yanında.inan ihtiyacın çok olucak.tecrübesiz oluyor insan.bebek büyütmek hiç kolay değil göründüğü gibi.sana destek olur yardım ederdi ev işlerinde..yinede sen bilirsin tabi canım.
Cnm annecin huzur icinde yatsin insallah mekani cennet olsun!! Tatlim benim babam 6 ay once cok onemli kalp ameliyati oldu ondan istemiyorum babama bakmasi daha onemli! Birde kis kardesim var calisiyor yani annem kendi evinde daha lazim ben zirlanicam belki ama benim yuzumden kimse rezil olmasin birde esim tatile
Cikacak o bakiversin bi zahmet benimle kizina
🙂 sonrada altimda araba hoop her kafama estiginde giderim yanlarina
🙂 ama lohusalik zamanimda simdiki gibi gecerse eyvah bazen esime bile tahamullum olmuyor cok kirici olabiliyorum
🙁 ama gececek bir kac aya öyle umuyorum en azindan..