sağol canım 🙂) bende hala inanamıyorum zaten 1,5 yıl sonra geldi bebişim allahıma çok şükür çok mutluyum çooookk 🙂 en kısa zamanda hepiniz dökülün arkamdan emi hamişler artsın 🙂
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmm 🙂) allahıma şükürler olsun,rabbim hepinize tez zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah...bu sabah kan testi yaptırdım adetim 2 gün geçti ve 687 çıktı değerim,tabi daha doktora gitmedim inşallah ultrasonda da görmek nasip olur,rabbim sağ sağlim kucağıma almayı da nasip eder inş...
ayyyyyyyyyyyyyy canım benim ya nihayet rabbim yüzünü güldürdü inşallah her şey yolunda gider bebeşini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inan gördüğüm zaman gözlerim doldu biraz daha umutlandım canım bir şey kullanmışmıydın çünkü ikimiz de aynı sebepten gebe kalamıyorduk lütfen yaptıklarını bana da anlat
kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmm 🙂) allahıma şükürler olsun,rabbim hepinize tez zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah...bu sabah kan testi yaptırdım adetim 2 gün geçti ve 687 çıktı değerim,tabi daha doktora gitmedim inşallah ultrasonda da görmek nasip olur,rabbim sağ sağlim kucağıma almayı da nasip eder inş...
hoş geldin aramıza canım.senin durumunda olan arkadaşlar var mı bilemem ama fındık ve kaju çok faydalı.bide keçiboynuzu kürü.bunlar çok faydalı oluyor bildiğim kadarıyla.yine de çook araştır.en kısa zamanda hepimizde hamile kalarız inşallahhhhhhhhhhhhh..🙂))