Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

asenaşule........14 aralık
ayşe&ramo......10 ocak
sunflower........12 ocak
ceylinn............15 aralık
ffarzuff............15 aralık
a.özlem............28 aralık
muamma.........21 aralık
lilyped.............8 ocak
blnnn...............
ayşeden..........
bensude..........
feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra...............

nurrr................
bitanesi...........

canlar selam.ben 15.12.2012 de kızımı dünyaya getirdim.14.20 3520 52 cm doğdu kelebeğim 🙂 normal doğum oldu ama sancım 13 saat sürdü ve 3 saatte doğurdum.15 dk daha doğum olmasaydı kızım ölücekti 🙁 neler çektim bir bilseniz.illa normal doğum diye ısrar etmeyin.şimdiki aklım olsa sezeryan isterdim ama bebek kanala inmişti ve sezeryan için çok geçti.gece 1 de kanamam başladı ve suyum hiç gelmedi.ertesi gün 2 ye kadar neler yaşadım ah ah.ama şükürler olsun meleğim artık benimle.hepinize doğum anında dua ettim.rabbim kabul etsin.hepnize yaşatsın bu mucizeyi...

Son düzenleme:
canım hadi gözün aydın allah kızına uzun ömürler versin

canım çok geçmiş olsun,gözünüz aydın🙂melegini sağ sağlim almışsın kucağına ne mutlu sana🙂 allah bütün hamişlerin yardımcısı olsun sağlıkla onlarda alsın bebişlerini kucağına. ne güzel bir duygudur şimdi,yanında canından bir parça küçücük,kokusu dünyanın en güzel kokusudur herhalde.rabbim hepimize yaşatır inşallah bu duyguları.tekrar geçmiş olsun canım sağlıkla büyütün meleğinizi..

goncam hayırlı olsun canım benim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah çok zor geçmiş dığumun artık anlattın o zorluğu şimdi bebeşini büyüteceksin ne güzel

canım gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsn sağsalim almışsın kucağına bebişiini çok şükür inş rabbim duaalarını kabul eder bizede gönderir bir bebiş 🙂

Goncam gözün aydin canim neguzel kizin yaninda rabbim uzun omurler versin sevgine🙂 sen toplarlan iyice sonra yaz tüm hikayeyi merak ediorum tam detailne kadar🙂 bende normali istiyorum fakat en buyuk korkum yirtilmak🙁 resmen panik halindeyim simdiden rabbim hayirlisini versin insallah!!

cnm Allah analı babalı büyütsün şükürler olsun sonu kötü olmamış