Cnm hayirlisi olsun insallah cok kolay bir dogumun olur!! Sancisiz tek nefeste cikiverir!! Biz 24 haftalik olduk kizimla hersey yolunda gidiyor sukur!! Bize haber ver mutlaka allahim kolaylik versin🙂
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldıiym bana bi yardım edermisiniz göğüslerimde hassasiyet ve acı var adet olacağıma yordum kasık ağrım oluyor yeni evliym evlendiğimde kontrollerden geçtim kist falan varmı diye doktor yok yumurtalıklarında gayet iy dedi beklenen adet günüm 13 aralık ama 11inde kanamam oldu ama sadece tuvalete girdiğimde azar azar geldi bugün öğleden sonrada kahverengiye döndü artık adetimin son günleri gibi test falan yaptırmadım adet oldum diye bana bi fikir verirmisiniz nolur napmalıyım sizin yardımınıza ihtiyacım var🙂
asenaşule........14 aralık
ayşe&ramo......10 ocak sunflower........12 ocak ceylinn............15 aralık ffarzuff............15 aralık a.özlem............28 aralık muamma.........21 aralık lilyped.............8 ocak blnnn............... ayşeden..........
bensude.......... feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra............... nurrr................ bitanesi...........
esmerli nerelerdesin yahu🙂 hoşgeldin çok uzun zamandır yoksun,bir ara mevlanayla konusmustuk nerelerdesin diye, inşallah herşey yoluna girerde ameliyattan sonra hemen olur bebişin.bende iki hafta önce kürtaj oldum bebişin kalbi atmadı🙁 ama güzel bir haber varrrr mevlananın kızı olacak insallah🙂) rabbim herkese nasip etsin inşallah. sen ne yaptın bu uzun arada,bi taşınma muhabbeti vardı ondan sonra girmedin galiba siteye?
bugün mr çekildi.haftaya sonucunu alıcam.herşey o zaman belli olucak.heycanla bekliyorum.ameliyat olup olmayacağım o zaman belli olucak.sona da aşılama olucak.herşeyin hayırlısı.bu arada memleketime tayinimiz çıktı paso geziyorum 🙂🙂 kafa dağıtıyorum.
bugün mr çekildi.haftaya sonucunu alıcam.herşey o zaman belli olucak.heycanla bekliyorum.ameliyat olup olmayacağım o zaman belli olucak.sona da aşılama olucak.herşeyin hayırlısı.bu arada memleketime tayinimiz çıktı paso geziyorum 🙂🙂 kafa dağıtıyorum.
Cnm insallah hakkinda en hayirlisi olur...ooohhh gez tabi hakkin yani okadar zaman herkezden uzaktin!! Yeni evin nasil?? Birde senin kuslar ne alemde 🙂
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldıiym bana bi yardım edermisiniz göğüslerimde hassasiyet ve acı var adet olacağıma yordum kasık ağrım oluyor yeni evliym evlendiğimde kontrollerden geçtim kist falan varmı diye doktor yok yumurtalıklarında gayet iy dedi beklenen adet günüm 13 aralık ama 11inde kanamam oldu ama sadece tuvalete girdiğimde azar azar geldi bugün öğleden sonrada kahverengiye döndü artık adetimin son günleri gibi test falan yaptırmadım adet oldum diye bana bi fikir verirmisiniz nolur napmalıyım sizin yardımınıza ihtiyacım var🙂