nurrr................2 aralık bitanesi...........4 aralık
ayşe&ramo......10 aralık lilyped.............10 aralık sunflower........12 aralık ceylinn............15 aralık ffarzuff............15 aralık a.özlem............28 aralık muamma.........21 aralık blnnn............... ayşeden..........
bensude.......... feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra............... asenaşule........
slm herkese neden bu kadar zor hamile kalmak 7 aydır istiyoruz ama olmuyo dr 1 sene beklyo ama çok zor bu ay serophene kullandım işallah işe yarar hastalanmama 4 gün kaldı ama belirti hiç yok sadece gögüs uçlarım agrıyo bide kasıklarıma aniden sancı giriyo acaba warmıdır ya test yaptım çıkmadı
kızlar bende bugün adet oldum malesef 🙁🙁🙁 gene olmadı.ne zormuş beklemek.umarım herkes en yakında kavuşur meleğine.sunflower canım bir sonraki tarihim 8 ocak 🙁
ayşe&ramo......10 aralık sunflower........12 aralık ceylinn............15 aralık ffarzuff............15 aralık a.özlem............28 aralık muamma.........21 aralık lilyped.............8 ocak blnnn............... ayşeden..........
bensude.......... feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra............... asenaşule........ nurrr................ bitanesi...........
kızlar bende bugün adet oldum malesef 🙁🙁🙁 gene olmadı.ne zormuş beklemek.umarım herkes en yakında kavuşur meleğine.sunflower canım bir sonraki tarihim 8 ocak 🙁
slm herkese neden bu kadar zor hamile kalmak 7 aydır istiyoruz ama olmuyo dr 1 sene beklyo ama çok zor bu ay serophene kullandım işallah işe yarar hastalanmama 4 gün kaldı ama belirti hiç yok sadece gögüs uçlarım agrıyo bide kasıklarıma aniden sancı giriyo acaba warmıdır ya test yaptım çıkmadı
canım bende 7 aydır beklioruym evet malesef ki bazısı ilk aylar kalıo bazımız da kalamıoz hemen . yasın kaç bu arada bana hap bile vermediler canım yaa yasım küçükmüş bide yeni denioz die