Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy cnm yaa allah emeğini boş çıkarmasın..buay bende aşılama yaptırcam 2. yi..hayırlısı olsun inş

slm kızlar ben de aranıza yeni katıldım bebişimi 3 aydır düşünüyorum fakat son 1 aydır düzenli oluyor herşeyim bu ayda bakalım 10 unda hastalanıcam olacakmı bilmiyorum bugünde doktora gittim kan verdim endoskopi yapılacak gebelik varmı yokmu diye dualarınızı bekliyorum umarım olur.

sağol canım sen ne zaman yapıyosun ikinciyi?ben bu gün doktora gittim bu gece iğnemi vurunucam cumaya da kısmetse yapacak doktor.

öncelikle hoşgeldin canım.inşallah çok beklemezsin ama şimdiden biraz fazla paniklemiş gibisin.bu işlerde en önemli şey sabır 10 sene bekleyenler var sen daha üç aydır istiyormuşsun sakin ol eğer bir rahatsızlığın yoksa bile bir sene tedavi önermiyor doktorlar

öncelikle hoşgeldin canım.inşallah çok beklemezsin ama şimdiden biraz fazla paniklemiş gibisin.bu işlerde en önemli şey sabır 10 sene bekleyenler var sen daha üç aydır istiyormuşsun sakin ol eğer bir <LINKZ id=linkz9>rahatsızlığın</LINKZ> yoksa bile bir sene <LINKZ id=linkz8><NOBR target="blank">tedavi</NOBR></LINKZ> önermiyor doktorlar

tatlım inş dediğin gibi olur doğruda söylüyorsun iştede ben bunu nedense beynime anlatamıyorum beni hiç dinlemiyorr herşey hemen olsun istiyorrr ama yanlış rabbim olmayan tüm adaşlarıma nasip eyleisn inşallah<!-- google_ad_section_end -->

canlarımmm nasılsınız bakim.bir kaç aydı giremiyordum internete.daha bugün bağlandık nete bağlanır bağlanmaz sizin yanınıza geldim.efsane geri döndüm.ee nasılsınz bakalım.ben hala bebiş bir vaziyetteyim.prof bir doktora gidiyorum.haftaya emar çekilecek.rahim de bozukluk var.o yüzden mr sonra ameliyat olucam.ALLAH yardımcımız olsun.

esmerli nerelerdesin yahu🙂 hoşgeldin çok uzun zamandır yoksun,bir ara mevlanayla konusmustuk nerelerdesin diye, inşallah herşey yoluna girerde ameliyattan sonra hemen olur bebişin.bende iki hafta önce kürtaj oldum bebişin kalbi atmadı🙁 ama güzel bir haber varrrr mevlananın kızı olacak insallah🙂) rabbim herkese nasip etsin inşallah. sen ne yaptın bu uzun arada,bi taşınma muhabbeti vardı ondan sonra girmedin galiba siteye?