mrb kızlar
üzücü bi haber 22 kasım yani 5+3 te düşük yaptım düşmemesi için ilaçta kullandım ama tutunamamış dediler
hayırlısı böyleymiş sevincimiz çabuk sonlandı çok kötü bi duyguymuş
rabbim kimseye yaşatmasın
sanmiorum lilyped cunku bildigim kadariyla ustune gorme az suruo ama benim normal seyirnde ortalama tamamen bitmesi 1 haftayi buldu,,acaba baska hastalik falan olabilirmi 😕😕
canım üztüne görme cok az miktar kan ve öyle günlerce sürmüyo sen ara kanama gecirmiş olabilirsin yani bazı kişiler 15 günde bir adet olur bunlar over durumları değişmiş kişilerdir yani adet düzensizliği yaşarlar sen önce adetinin düzenine bak canım
mrb kızlar
üzücü bi haber 22 kasım yani 5+3 te düşük yaptım düşmemesi için ilaçta kullandım ama tutunamamış dediler
hayırlısı böyleymiş sevincimiz çabuk sonlandı çok kötü bi duyguymuş
rabbim kimseye yaşatmasın
nurrr................2 aralık bitanesi...........4 aralık
ayşe&ramo......10 aralık lilyped.............10 aralık sunflower........12 aralık ceylinn............15 aralık a.özlem............28 aralık blnnn............... ayşeden..........
bensude.......... feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra...............
ffarzuff............15 aralık
muamma......... asenaşule........
canım üztüne görme cok az miktar kan ve öyle günlerce sürmüyo sen ara kanama gecirmiş olabilirsin yani bazı kişiler 15 günde bir adet olur bunlar over durumları değişmiş kişilerdir yani adet düzensizliği yaşarlar sen önce adetinin düzenine bak canım
merhaba canm,,adet duzensizligim yoktu ama bitki hapi kulaniorum yaklasik 6 aydr hem adet oncesi gogus agrilari sendromlari icin hemde iyice duzenli olsun die.4 ay tam gununde oldum sonrasinda 1 gun erken geldi ama onemsenmiycek bisey tabiki hawa degisimi die dusundum.hapi kullanmama ragmen bu ay tuhafti,,normal adet gunumde acayip sanci gogus agrilari cektim adet olmadim 3 gun sonrasinda olmaya basladim 4 5 gun gecikmeli.can sikintisi yaratti tabiki hem hap kullanip hemde böle gecikmenin olmasi..bide normalde gogslerim siserdi adet oncesi kaybolurdu budefa sismeolmadi yanliz adetime yakin agri sizi we damarlanmam basladi adet biteli 5 gun oldu ama hala agri siszi we damarlanmalarim dewam edior goguslerimde buyzuden acayip canm sikkin neler oluo anlamadim adet gordum ozman neden hala goguslerim normale donusmedi 😕
ayşe&ramo......10 aralık lilyped.............10 aralık sunflower........12 aralık ceylinn............15 aralık ffarzuff............15 aralık a.özlem............28 aralık blnnn............... ayşeden..........
hattt................
duygucuk........
büşra...............
ayşe&ramo......10 aralık lilyped.............10 aralık sunflower........12 aralık ceylinn............15 aralık a.özlem............28 aralık blnnn............... ayşeden..........
hattt................
duygucuk........
büşra...............
ffarzuff............15 aralık
kızlar ben bu ay aşılama yapıcam yine pazartesi doktora gittim ymurtam 14 mm di yarın yine kontrole gidicem bakalım ne kadar olacak eğer bir aksilik çıkmazsa hafta sonu memlekette yaparım aşılamamı inşallah bu kez tutar da bu ruh halinden kurtulurum ay ne stresli işmiş bu
ayşe&ramo......10 aralık lilyped.............10 aralık sunflower........12 aralık ceylinn............15 aralık ffarzuff............15 aralık a.özlem............28 aralık muamma.........21 aralık blnnn............... ayşeden..........
hattt................
duygucuk........
büşra............... asenaşule........
kızlar ben bu ay aşılama yapıcam yine pazartesi doktora gittim ymurtam 14 mm di yarın yine kontrole gidicem bakalım ne kadar olacak eğer bir aksilik çıkmazsa hafta sonu memlekette yaparım aşılamamı inşallah bu kez tutar da bu ruh halinden kurtulurum ay ne stresli işmiş bu