merabalar herkese...ben yeni katıldım bu siteye size bi sorum olucak...son adetim 12 kasım dı 12 kasımdan bu yana gögüslerim cok acıyo ve belımde öle adetim bıttıkten sonra yıne adet olcakmısım gıbı sancılandım kahverengi lekem geldi bu yerleşme kanamsı olabılır mi yardımcı olurmusunuz lütfen bilen varsa 🙁
nurrr................2 aralık bitanesi...........4 aralık
ayşe&ramo......10 aralık lilyped.............10 aralık sunflower........12 aralık ceylinn............15 aralık a.özlem............28 aralık blnnn............... ayşeden..........
bensude.......... feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra...............
ffarzuff............
muamma......... asenaşule........
merabalar herkese...ben yeni katıldım bu siteye size bi sorum olucak...son adetim 12 kasım dı 12 kasımdan bu yana gögüslerim cok acıyo ve belımde öle adetim bıttıkten sonra yıne adet olcakmısım gıbı sancılandım kahverengi lekem geldi bu yerleşme kanamsı olabılır mi yardımcı olurmusunuz lütfen bilen varsa 🙁
eylülece merhaba cnm.son adetim 12 ve 12 sinden beri göğüslerim acıyo demişsin.benim bu zamana kadar ki takiplerime göre hamile bayanların şüpheli ilişkilerinden sonra eğer döllenme olmuşsa göğüs ağrıları başlıyo.ama genede hamile olabilirsin tabiki.kahverengi leke geldi demişsin akıntı gibi az miktardamı geldi?
nurrr................2 aralık bitanesi...........4 aralık
ayşe&ramo......10 aralık lilyped.............10 aralık sunflower........12 aralık ceylinn............15 aralık a.özlem............28 aralık blnnn............... ayşeden..........
bensude.......... feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra...............
ffarzuff............
muamma......... asenaşule........