selam kızlaaaarrrr .. bende aranıza yeni katıldım hamile kalmak istiyorum 2 aylık evliyim bugün tahlil verdim pazartesi alıcam inşallah gelmiştir bebişim ya bi kaç belirtim var ama emin değilim .
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh
a.özlem............29 kasım nurrr................2 aralık bitanesi...........4 aralık
ayşe&ramo......10 aralık lilyped.............10 aralık sunflower........12 aralık
asenaşule........ ceylinn............ blnnn............... ayşeden..........
bensude.......... feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra...............
ffarzuff............
muamma.........
sağol canım bunuda yaşadık atlattık inşallah bidaha aynı şeyleri yaşamayız.dün sabah kürtaj oldum,salı günüde yeni işe başlıyorum,şuan iş heyecanı biraz üzüntümü unutturuyo,en azından azaltıyo,bundada vardır bir hayır..
sağol canım bunuda yaşadık atlattık inşallah bidaha aynı şeyleri yaşamayız.dün sabah kürtaj oldum,salı günüde yeni işe başlıyorum,şuan iş heyecanı biraz üzüntümü unutturuyo,en azından azaltıyo,bundada vardır bir hayır..
hiç üzülme canm herşeyde bi hayır wardır rabbim bizim için her zaman iiyisini düşünür bi bildiği wardır raabbimin daha üzüleceğin bişey yaşatmasın canm hayırlı olsn işin canm ii olur senin için inş
a.özlem............29 kasım nurrr................2 aralık bitanesi...........4 aralık
ayşe&ramo......10 aralık lilyped.............10 aralık sunflower........12 aralık
asenaşule........ ceylinn............ blnnn............... ayşeden..........
bensude.......... feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra...............
ffarzuff............
muamma.........